Pages

Sunday, December 18, 2016

MINI TRAVEL N MULTIPURPOSE USED DECATHLON BAG

"New trendy multipurpose bag"

ARPANAZ DECATHLON MINI BAG
**Find us at @miziryaboutique for more restock item!!!!

Bergaya dengan Arpanaz Decathlon Bag

Assalamualaikum...kembali dengan produk yang sedang meletup2 sekarang ni di pasaran.
Actually ramai yang mula pakai bag ni especially motorcylist. Mas perasan ramai adik2 motor yang comfortable gunakan bag ni. Comel n nampak easy je tersandar kat belakang bahu tu.

Actually bag ni sesuai sangat pada travellers juga. Means, those travellers and families whom loved to travel and having their vacations are encouraged to have this bag. Maksudnya, mereka yang gemar berjalan2 bersama keluarga/kawan2 sangat sesuai menggunakan bag ini. Sebab apa?

1. Easy and light - Mudah dan ringan
Menggunakan fabrik yang ringan dan memang menyenangkan untuk dibawa kemana-mana.

2. Water Resistance - Kalis air
Untuk penunggang motor, yang nak simpan purse, even handphone kedalam bag ini, memang dijamin selamat dari basah terkena air hujan. Tak perlu simpan didalam saku seluar/plastik 20sen. 

3. Multipurpose - Pelbagai kegunaan
Bukan terhad kepada menyimpan dompet, handphone sahaja tau. Malah kakak2 manis yang nak bawa telekung ke mana2 boleh juga menggunakan bag ini. Malah, laptop untuk student pun muat. Senang kan?!

Harga yang kami tawarkan sangat mampu milik dan berita baik untuk yang duduk di Melaka especially area Klebang Besar, Ayer Keroh, Bukit Rambai penghantaran boleh secara COD. 

HARGA: RM 25.00 (Tak termasuk Postage)

SAIZ MUATAN: 10 Liter

WARNA YANG ADA: Merah, Hitam, Biru Gelap+Turqouise, Kelabu+Turqouise, Fuchsia+Biru Gelap
ARP01
SOLD OUT

APZ02
SOLD OUT!!

APZ03
SOLD OUT


APZ04
SOLD OUT

APZ05
SOLD OUT

Tq Muizzuddin for your support!!


Tq Macho Boy, Mustafa for the trust!! You look cool........





Actual size bagi yang ingin melihat besar bag ini.



Ini pula ukuran berdasarkan measurement ketinggian lelaki, wanita dan kanak2.

Pada yang teringin, cepat tau. Stok laju sangat habis sebab permintaan memang menggalakkan. Tunggu apa lagi? Nak cepat, whatsapp saya segera. Atau isi borang di bawah blog ni dan tunggu saya reply. Senang ajee...