Pages

Tuesday, December 13, 2016

TUDUNG BAWAL PUCCI HOT!!!

Image result for pucci maksud

DEMAM PUCCI!!!

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah ke blog kecik saya ni. 
Entry kali ni, lari sikit dari entry sebelum ni yang Mas selalu postkan tentang Set Skincare Sofeeya Diamond. 

Taknak dah bebel panjang, sebab nak u olls terus tengok koleksi pucci yang tengah panas dan hot ni!! Memang panas sebab coraknya semua cantik dan warna2 yang soft dan sejuk mata memandang. Untuk info semua, corak ni memang baru keluar dan masih tiada di pasaran. Jadi, kalau berminat, cepat tau, sebab Mas tau ramai tengah bentan Demam Pucci nih!

Ok jom view satu2... 

HARGA MEMANG MURAH: RM 15.00 (Sehelai)
**Tidak termasuk kos Pos...

UKURAN: Bidang 40"

MATERIAL: Satin PUCCI



A) PEACOCK PUCCI...(Pandai2 je letak nama...hehehe)

P01
SOLD OUT

P02
SOLD OUT

P03
SOLD OUT


P04
SOLD OUT


P05
SOLD OUT


P06
SOLD


P07
SOLD OUT



B) ALA DATO' CT PUCCI

P08
FULLY BOOKED

P09


P10
SOLD OUT


P11


P12


P13


P14


P15


P16


P17


C) ABSTRACT PUCCI

P18


P19

P20
SOLD OUT


P21
(Slightly sama macam P20, tp perasan tak bunga nye warna berbeza...)
SOLD OUT!!

Customer tersayang yang memang sgt supportive. Tq Adik Rosfazilah Ramlee, sudi menyokong akak. Memang Comel adik Ros dengan Abstract Pucci...

Image may contain: 1 person
Suit je warna tudung tu dengan adik Ros. Lepas Ros pakai, ramai lak yang tanya..
Tqsm Ros...



P22
SOLD OUT


P23
SOLD OUT


Kene cepat tau kalau nak, sebab once habis, saya akan update as SOLD OUT!!. Ape lagi, ambillah phone, whatsapp saya utk fast reply. Atau isi borang dibawah n tunggu saya reply email anda. 

Sebelum terlupa, untuk peniaga diluar sana, yang ingin memborong, kami amat alu2kan. Design baru dan semestinya cantik2. Tq u olls!!!!..