Pages

Thursday, November 17, 2016

RAHSIA SOFEEYA DIAMOND





Entry kali ni, Mas nak share tips yang dikongsikan bersama pengusaha Sofeeya Diamondz yang super duper meletops, Cik Haniem Baharom. Tips ini hanya praktikal untuk pengguna SD sahaja okey....Maknenya, kalau anda pengguna SD, tips ni amat berkesan dan praktikal untuk anda. Mas memang akui, tetap setia bersama SD sebab banyak perubahan yang Mas rasakan semenjak menggunakan SD secara konsisten. Ingat tu...secara konsisten okey...bukan sekejap pakai ni, lepas tu tukar. Tak sampai sebulan, dah give up! So, minta maaf lah ye pada yang type macam tu...

Alhamdulillah, diam tak diam, ini dah masuk kotak yang ke-3 Mas proceed dengan SD, dan memang akui sangat puas hati menggunakan SD.

Okey, tak nak merepek. Mula2 disini, Mas nak kongsikan dulu beberapa testimonial yang berjaya setelah menggunakan produk SD ini secara konsisten. Meh sini kite jenguk dulu...
"No more eye-bag, thank you Sofeeya Diamond"

 Putih mulus wajah setelah menggunakan Sofeeya Diamond


Bacalah sendiri komen testimonial tu...kang kate Mas lak lebih2


Kalau nak tahu fungsi Sofeeya Diamond, anda boleh rujuk pics diatas bagi info yang lebih tepat. 


Ahaaa....malu la pulok. Nak tebeng muke, tapi demi membuktikan kecintaan pada produk Sofeeya Diamond ni, Mas tunjukkan wajah Mas SELEPAS penggunaan SD secara konsisten. Sekali lagi, konsisten wokeh...Eh, mana gambar SEBELUM?....Sabar laaa.....Baca dulu artikel Mas sampai habis. Tak suspens la kalau cam tu........


Ini salah seorang supporter Sofeeya Diamond, Kak Biah namanya. Thanks Kak Biah for your trust! Chewahh...speaking. Kak Biah merupakan kawan opis yang dah mula berjinak2 dengan Sofeeya Diamond. Cayalahhhh Kak Biah. Katanya, dia nak hilangkan jeragat/jerawat/dan seangkatan dengannya kat muke dia. Dia pun nak jadi cantek, macam Cik Haniem Baharom. heheheh...Innsyaa Allah Kak, konsisten la guna tau...


Ini pula botol ke-2 Mas gunakan set Sofeeya Diamond. Ni nak membuktikan, mas bukan jual produk sembarangan tau. Maknyanye, Mas guna dulu, then tengok hasilnya, samada berkesan/tak. Kalau ok, Mas nak lah share pada semua tentang kebaikan produk yang Mas jual ni. Bukan main copy n paste tau...Sekarang ni, Mas dah habiskan botol ke- 2  dan dah ke botol ke-3. Pun dah nak habis. Krim malam tu....memang superb!!!! terbaek dan smooth sangat bila pakai. Lepas tu, macam senang je mix dengan kulit muka. Memang best lah Mas pakai. Bukan nak over bodek, tapi hakikat sebab Mas dah guna!!!

Mas ada juga tanya pada pengusaha SD, Cik Haniem Baharom tentang beberapa feedback dari pengguna/pelanggan Mas yang telah menggunakan SD ni. Salah satunya yang Mas sendiri perasan, krim malam tu cepat sangat habis compared to krim siang yang lebih tahan lama. Then, nak tau tak, apa tips yang diberikan oleh Cik Haniem?

Kalau nak tahu, sebenarnya, selepas cuci muka, then lap bersih, pengguna boleh sapu serum sikit diwajah seperti biasa. Ni, cara yang Mas sendiri praktikkan. After that, krim malam hanya calit sedikit di wajah, asalkan boleh diratakan diseluruh kawasan muka. Kalau Mas, just dot2kan di area sekitar dagu, pipi, hidung, dan dahi. Sikit je...then...haaa....jangan ingat krim siang tu just untuk siang je boleh pakai. 

Selepas pakai krim malam yang nipis, anda boleh menggunakan krim siang pada masa yang sama tau. Haaaaa...memula dengar dari Cik Haniem tu, Mas macam tak yakin je kan..
But trust me, you will understand and 100% guaranteed memang effectnya akan nampak lebih nyata. Believe me or not...memang puas hati. Again, hanya untuk pengguna SD je tau.


Kalau anda berminat, untuk mendapat harga terbaeeeeekkk dari Mas, ape lagi, whatsapp Mas sekarang. Mas terus pos laju kerumah/pejabat anda. Tak perlu susah2 nak cari dimana SD ni. Dalam 1 set SD, anda akan dapat semua seperti gambar diatas. Don't worry, barang confirm sampai. Tapi, once dah confirm bayar lah ye...

Tak tahu harga? Harga nak ikutkan kalau dikedai2, RM 88.00 tak termasuk GST 6%. Tapi kalau sudi nak berurusan dengan Mas, harga yang Mas beri hanya RM 80.00 tak ada GST okey. Tapi, pos laju kenelah tambah mengikut kadar semasa Pos Laju.

So.............

Harga Kami: Hanya RM 80.00 sahaja (x termasuk kos pos laju)


Okey, sebab dah janji nak share gambar SEBELUM Mas, jom terjah lak ig Mas, @miziryaboutique. Hehehehe...sudi2 lah follow yek...