Pages

Thursday, July 21, 2016

AGENT WANTED

Assalamualaikum semua..
Ada berita baik untuk warga Melaka khususnya,
dan seluruh Malaysia.

Pihak Miz Irya Boutique ingin menawarkan keahlian menjadi ejen Sofeeya Diamond kami bagi menjana pendapatan bersama Miz Irya Boutique. Nak tahu bagaimana?


Sebelum itu, kebaikan menjadi ejen memang sangat banyak dan tidak merugikan!
Sungguhh...Yang pasti, anda tidak perlu mengeluarkan wang yang banyak untuk menyimpan produk sebaliknya, pihak kami yang akan menguruskan produk sehingga sampai ke pengguna.

 

Ejen tidak perlu pening kepala bagaimana ingin membeli dan menyimpan produk, tidak perlu memikirkan pengeposan saban hari, tidak perlu packaging/membuat bungkusan pesanan malah tidak perlu risau untuk mengeluarkan modal langsung. Semuanya akan dilakukan oleh kami. Malah, ejen akan menerima komisen yang dipersetujui bersama secara senang sahaja (selepas pelanggan membayar harga produk jualan).

Risiko? Langsung tiada. Sebab semuanya kami yang uruskan. 
Kami offer peluang ini kepada semua pelajar, suri rumah, malah suami2 yang diluar sana yang ingin menambah pendapatan sampingan anda.
TAPI....ingat, kami amat mengharapkan anda benar2 serius dan jujur bersama kami.

Pada yang berminat, sila whatsapp kami di talian 012-9183532, Mas dengan segara. Mas akan balas secepat yang mungkin. Jangan lepaskan peluang ini.