Pages

Friday, April 15, 2016

D-BERRY FIBRE

1. KENAPA PERLU DETOKS?

2. KENAPA DAH MAKAN SUPPLIMENT, TAPI TIADA PERUBAHAN? SAMA JEE MACAM DULU? 

3. KENAPA PERUT BUNCIT? SUSAH NAK KEMPISKAN PERUT WALAUPUN DAH EXERCISE...

4. PALING TERUK...KENAPA SELALU SEMBELIT ATAU MEMBUANG AIR BESAR?

Nak tahu kenapa?

Sebelum itu, biar Mas terangkan kepentingan Detoks dalam badan setiap orang. 

Detoksifikasi merupakan satu proses secara psikologi dan perubatan untuk mencuci toksin dalam mikroorganisma hidup, termasuklah dalam tubuh badan manusia. Dari segi perubatan, ia bermakna proses mengeluarkan bendasing dalam badan yang boleh menyebabkan perubahan tidak baik didalam badan manusia.

Proses detoksifikasi membantu mengeluarkan toksin, memberikan khasiat dan nutrisi untuk tubuh, dan membantu mengelakkan dari jangkitan kuman serta meningkatkan keupayaan tubuh badan (sistem imun) untuk mengekalkan kesihatan. Kedua-dua gambar diatas menjelaskan bahaya toksin yang semakin lama semakin berkumpul didalam badan tanpa dikeluarkan. Akibatnya, muncul pelbagai penyakit yang sering kedengaran seperti obesiti, kencing manis, darah tinggi khususnya.

Mungkin ada pelbagai cara untuk semua mengaplikasikan kaedah detoks samada secara natural atau moden. Terpulang kepada anda, namun disini Mas ingin kongsikan kaedah yang cepat dan pantas untuk detoks dan kekal sihat sepanjang hari. 

D-BERRY FIBREProduk yang semakin mendapat sambutan dikalangan pencinta kesihatan kerana dipaketkan didalam sachet dan pengguna hanya perlu tuang kedalam shaker(diberi percuma ok!)   bersama 200ml air bersih dan minum sebelum tidur. Keberkesanan akan dilihat pada keesokan hari, dimana pengguna akan membuang-buang (tapi bukan cirit-birit ok!). 

Bagaimana mengambil produk ini? Jangan risau, pada minggu pertama, setiap hari 1 sachet sebelum tidur. Masuk minggu ke-2, hanya 1 sachet 2 hari. Minggu ke-3, sudah boleh selang-selikan. Mungkin 3 hari sekali. Berbaloi kan?!.. 

 Harga yang kami tawarkan pula sangat berbaloi dan tak habis lagi....
Setiap pembelian ini, customer akan dapat FREE GIFT sabun BIRD NEST keluaran Sofeeya Diamond yang berharga RM 35.00. PERCUMA....Maknanya, customer akan dapat shaker, bird-nest soap, paper bag Sofeeya Diamond secara percuma sahaja dengan harga D-BERRY FIBRE:

RM 88.00 (Semenanjung Malaysia)

RM 98.00 (Sabah dan Sarawak)

**HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS


Antara feedback yang menggunakan D-Fibre


Tak teringin ke badan ringan dan selesa seharian?


Ini pula, Free Gift yang setiap customer akan dapat nanti. Best sangat sebab ianya,menegang dan memulihkan kulit kusam dan garis-garis halus diwajah. Berbaloi sangat...

Untuk fast-reply, boleh juga whatssapp Mas di talian 012-9183532. COD area Bukit Rambai, Melaka. 


INFO TAMBAHAN:

10 SEBAB KENAPA DETOKS....

1. KELUARKAN TOKSIN
Zaman ini banyak bahan kimia digunakan dalam hampir kesemua sumber disekeliling dan menyebabkan toksin tersimpan didalam sel2 badan malah otak kita. 

2.MENGELAKKAN PENYAKIT KRONIK
Paling digeruni kanser yang semakin hari semakin kerap didengar. Dengan Detoksifikasi, ia mampu melancarkan semua sistem didalam badan.

3. MENGUATKAN SISTEM IMUN
Apabila semua sistem berjalan teratur dengan baik, ia mampu meningkatkan sistem pertahanan  badan secara tiodak langsung dan kekal sihat.

4.MENGURANGKAN BERAT BADAN
Toxin menyebabkan keupayaan badan membakar lemak semakin berkurangan. Ia seterusnya menyebabkan berat badan akan bertambah dan timbul pelbagai penyakit seperti diabetes. Fungsi detoks mampu mengurangkan toksin dalam lemak dan meningkatkan metabolisma dalam tubuh.

5.MELAMBATKAN PENUAAN
Detoksifikasi mampu menghalang radikal bebas dan pelbagai logam dan toksin dari merosakkan sel-sel tubuh. Ia juga mempu meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi, antioksida dan vitamin yang mampu membantu melawan oksidasi pada sel.

6.MENINGKATKAN KUALITI HIDUP

7.MENINGKATKAN TENAGA

8.MEMBAIKI TAHAP KESIHATAN KULIT

9.MENYIHATKAN MINDA DAN EMOSI

10.MEMPERBETULKAN SEMULA SISTEM TUBUH