Pages

Wednesday, December 21, 2016

RESTOK!!!


DECATHLON ARPANAZ

HARGA: RM 30.00
(TIDAK TERMASUK POS)

MATERIAL: NYLON (WATER RESISTANCE)

Warna-warna baru telah kami restok. Untuk lebih info, boleh terus whatsapp saya di 0129183532 atau boleh rujuk instagram kami di @miziryaboutique. 



Salah satu produk yang telah selamat kami hantar. Even satu...kami boleh COD area Melaka Tengah. TQ for the supports!!! Whatsapp Mas di 0129183532.







Sunday, December 18, 2016

MINI TRAVEL N MULTIPURPOSE USED DECATHLON BAG

"New trendy multipurpose bag"

ARPANAZ DECATHLON MINI BAG
**Find us at @miziryaboutique for more restock item!!!!

Bergaya dengan Arpanaz Decathlon Bag

Assalamualaikum...kembali dengan produk yang sedang meletup2 sekarang ni di pasaran.
Actually ramai yang mula pakai bag ni especially motorcylist. Mas perasan ramai adik2 motor yang comfortable gunakan bag ni. Comel n nampak easy je tersandar kat belakang bahu tu.

Actually bag ni sesuai sangat pada travellers juga. Means, those travellers and families whom loved to travel and having their vacations are encouraged to have this bag. Maksudnya, mereka yang gemar berjalan2 bersama keluarga/kawan2 sangat sesuai menggunakan bag ini. Sebab apa?

1. Easy and light - Mudah dan ringan
Menggunakan fabrik yang ringan dan memang menyenangkan untuk dibawa kemana-mana.

2. Water Resistance - Kalis air
Untuk penunggang motor, yang nak simpan purse, even handphone kedalam bag ini, memang dijamin selamat dari basah terkena air hujan. Tak perlu simpan didalam saku seluar/plastik 20sen. 

3. Multipurpose - Pelbagai kegunaan
Bukan terhad kepada menyimpan dompet, handphone sahaja tau. Malah kakak2 manis yang nak bawa telekung ke mana2 boleh juga menggunakan bag ini. Malah, laptop untuk student pun muat. Senang kan?!

Harga yang kami tawarkan sangat mampu milik dan berita baik untuk yang duduk di Melaka especially area Klebang Besar, Ayer Keroh, Bukit Rambai penghantaran boleh secara COD. 

HARGA: RM 25.00 (Tak termasuk Postage)

SAIZ MUATAN: 10 Liter

WARNA YANG ADA: Merah, Hitam, Biru Gelap+Turqouise, Kelabu+Turqouise, Fuchsia+Biru Gelap
ARP01
SOLD OUT

APZ02
SOLD OUT!!

APZ03
SOLD OUT


APZ04
SOLD OUT

APZ05
SOLD OUT

Tq Muizzuddin for your support!!


Tq Macho Boy, Mustafa for the trust!! You look cool........





Actual size bagi yang ingin melihat besar bag ini.



Ini pula ukuran berdasarkan measurement ketinggian lelaki, wanita dan kanak2.

Pada yang teringin, cepat tau. Stok laju sangat habis sebab permintaan memang menggalakkan. Tunggu apa lagi? Nak cepat, whatsapp saya segera. Atau isi borang di bawah blog ni dan tunggu saya reply. Senang ajee...






Tuesday, December 13, 2016

TUDUNG BAWAL PUCCI HOT!!!

Image result for pucci maksud

DEMAM PUCCI!!!

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah ke blog kecik saya ni. 
Entry kali ni, lari sikit dari entry sebelum ni yang Mas selalu postkan tentang Set Skincare Sofeeya Diamond. 

Taknak dah bebel panjang, sebab nak u olls terus tengok koleksi pucci yang tengah panas dan hot ni!! Memang panas sebab coraknya semua cantik dan warna2 yang soft dan sejuk mata memandang. Untuk info semua, corak ni memang baru keluar dan masih tiada di pasaran. Jadi, kalau berminat, cepat tau, sebab Mas tau ramai tengah bentan Demam Pucci nih!

Ok jom view satu2... 

HARGA MEMANG MURAH: RM 15.00 (Sehelai)
**Tidak termasuk kos Pos...

UKURAN: Bidang 40"

MATERIAL: Satin PUCCI



A) PEACOCK PUCCI...(Pandai2 je letak nama...hehehe)

P01
SOLD OUT

P02
SOLD OUT

P03
SOLD OUT


P04
SOLD OUT


P05
SOLD OUT


P06
SOLD


P07
SOLD OUT



B) ALA DATO' CT PUCCI

P08
FULLY BOOKED

P09


P10
SOLD OUT


P11


P12


P13


P14


P15


P16


P17


C) ABSTRACT PUCCI

P18


P19

P20
SOLD OUT


P21
(Slightly sama macam P20, tp perasan tak bunga nye warna berbeza...)
SOLD OUT!!

Customer tersayang yang memang sgt supportive. Tq Adik Rosfazilah Ramlee, sudi menyokong akak. Memang Comel adik Ros dengan Abstract Pucci...

Image may contain: 1 person
Suit je warna tudung tu dengan adik Ros. Lepas Ros pakai, ramai lak yang tanya..
Tqsm Ros...



P22
SOLD OUT


P23
SOLD OUT


Kene cepat tau kalau nak, sebab once habis, saya akan update as SOLD OUT!!. Ape lagi, ambillah phone, whatsapp saya utk fast reply. Atau isi borang dibawah n tunggu saya reply email anda. 

Sebelum terlupa, untuk peniaga diluar sana, yang ingin memborong, kami amat alu2kan. Design baru dan semestinya cantik2. Tq u olls!!!!..