Pages

Tuesday, September 27, 2016

VIRAL - KAKAK MARAH, PRODUK BERAK-BERAK #AWEKBERAK

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum. Sekali lagi catitan yang Mas rasa tengah viral sekarang nih mengenai Produk D-Berry Fibre yang tengah meletops2. Bukan propa, tapi nyata.


Nak jadikan cerita, Mas google isu tersebut, dan kebetulan dalam FB Sofeeya Diamond terpampang pasal itu tu, then view video yang tengah Hot tu. Kalau nak tengok leh klik link ni, https://youtu.be/s6tZ2Y5hD1Y

Gara-gara video ni, produk d-berry fibre sampai licin di HQ dan ramai ejen-ejen terpaksa menunggu stok sampai. Hurm...tak sangka ya. Tak kurang juga natizen yang mengecam wanita tersebut kerana meng'kondem' produk orang malah mengutuk pengasas produk Sofeeya Diamond. Namun Pengasas Sofeeya, bertindak professional dengan memberi jaminan produk keluarannya adalah SELAMAT, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan status HALAL dari JAKIM malah menjamin, wang akan dikembalikan sekiranya tidak berkesan kepada pengguna.

Produk Kurus D-Berryfiber yang mendapat perhatian netizen
Produk D-Berry Fibre yang mula melonjak naik

Founder Sofeeya Diamond,Haniem Baharom
Pengasas produk, Haniem Baharom

Pengasas produk D-berry Fibre menjelaskan, pembuangan air besar adalah salah satu proses untuk detoks. Melalui pembuangan air besar, lemak, minyak dan toksin akan dibuang dari tubuh badan. Dalam masa yang sama, ia mengurangkan berat badan dan dapat menjaga kesihatan dengan baik kerana tubuh membuang toksin yang merbahaya dari dalam tubuh. 

Apapun, bersabarlah Puan Haniem atas dugaan dan adat dalam berniaga ni. Mana pernah manusia berasa puas. Teruskan usaha sampai berjaya.

Tapi kat sini Mas nak share sikit. Mas sebagai testimonial produk Sofeeya Diamond. Tak kelentong k, kenyataan dan Mas akan terus melebarkan sayap (echewaahh) menggunakan produk Sofeeya Diamond. 

Mas dah dua bulan menggunakan Fairly Sofeeya dan terus terang, walaupun ianya kecil jangan disangka tak power. Dalam masa tempoh sebulan Mas menggunakan Fairly Sofeeya, teman di Office diam2 pakat pada Mas, even ada yang whatsapp senyap2 untuk try apa yang Mas pakai. Kembang juga lah hidung bila ada yang tulis statement "Nak gak cantik macam Mas...". Syukur...Alhamdulilah. Berkat kesabaran dan keyakinan dengan produk Sofeeya Diamond, Mas bolehlah terus menerus meyakinkan pengguna yang berminat untuk mencuba. Sekarang ni, my new testimonial, adik ipar Mas yang tak sabar2 nak cantik macam Kak Long...katenye...

Bukan melebih2...tapi tak salah kalau kita share benda yang bermanfaat kepada semua. Mas lebih yakin dengan produk yang tidak terlalu ketara perubahan kita. Sebab sometimes, ada produk bila kita pakai terlalu putih and nampak pelik. Macam mana tak pelik, bila muka putih, tangan warna gelap. Be extra careful dengan apa produk yang kita gunakan. Yang penting mesti register dengan KKM!!

Share skit eak Mas nye pic...abaikan pipi yang tembam
:)

Nampak tak jerawat melata tuh...malu...(abaikan ekspresi muke Mas cam org terkejut tuh)


Harga D-Berry : RM 88.00
(Tak termasuk Pos)

FREE GIFT MENANTI!!!!!











1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete