Pages

Thursday, August 11, 2016

SAYA SENDIRI TELAH TERTIPU PRODUK SOFEEYA DIAMOND

JAWAB!! JANGAN TAK JAWAB...DOSA TAU...


Semoga beroleh kesejahteraan kepada kalian secara tidak langsung. Aamiin..

Kali ni entry saya nak gosip kit. Gosip ni sebenarnya dah lama nak tulis di wall ni, cuma tak berkesempatan. Kali ni, saya tekad curik masa lunch nak update cerita terkini & panas di blog ciput Mas ni.

Entry kali ni Mas memang nak luahkan apa yang tersimpan dalam hati ini. Semua ni kerana produk Sofeeya Diamond nih!!! Terus terang Mas cakap, Mas dah kene tipu...Bengang betul sebab kenapa lambat saaaangat Mas dapat kesan penipuan produk ni!!!


Ok, mana Mas tak hangin!! Dia kata, produk ini boleh menyelesaikan masalah jerawat dalam tempoh 7 harikan...tapi sebenarnya tak sampai 3 haripun, jerawat dah kecut dan jeragat semakin pudar. Mesti korang kata Mas ni saje je nak promo lebih barang ni kan...SILAP...anda SILAP...sebab?

Mas sendiri dah menggunakan produk ini pada Mas sendiri!!! Tak percaya??????
Mas buktikan dengan perkongsian gambar Mas yang sebelum dan selepas penggunaan produk ini. 
Korang bayangkan Mas sendiri sanggup bekorban untuk jadi testimoni produk ini sebab....

SEBAB APA? 
Sebab Mas dah fed-up dengan produk2 lain yang Mas dah try. Duit habis melayang...tapi penyelesaian untuk kulit Mas tak juga selesai. Kulit pun kusam dan jerawata pula kalau naik lagi beso macam jerawat batu. Maluuuuuuuu

Last2 Mas decide nak try produk Sofeeya Diamond skin care ni. Kamikaze lah ni...ni yang nak share ni....


SEBELEUM SOFEEYA

Malu sebenarnya nak share gambar. Tapi untuk membuktikan produk Sofeeya Diamond ni berkesan (untuk kulit Mas), terpakselah jugak...(Maaf en chuben masukkan gambar awak senyap2)...
Kalau perhatikan betul2 Mas ada banyak jerawat kecil2 ngan jeragat (zoom gambar kalau nak pastikan)....rimas tengok jeragat yang semakin banyak ngan malu jerawat mula bertepek2 dimuka. Lepas makin ketara, Mas terus decide tukar Sofeeya sambil hati berkata2 moga2 pilihan kali ni jadi.

Korang mesti tertunggu2 kan gambo selepas laks...



SELEPAS SOFEEYA DIAMOND
 (Abaikan tudung sama saya pakai...sebab saya suke warna natural)

Ni bukan tipu ok...Cuma tertipu sebab lambat try produk ni..boleh nampak tak perbezaannya kan????
Nak share skit ape lg yang best pasal Sofeeya Diamond Skincare ni.

Mas dah try few produk sebelum Sofeeya Diamond (Seb baik tak jahanam teruk kulit muka...Alhamdulilah...). Ikhlas dari hati, kebanyakan produk Mas pakai...macam krim malam dan siang, melekit2 dan 'berat' pada kulit muka kite. Bole rasa x selesa ngan macam rimas je kalau pakai.
Lain halnya dengan Sofeeya Diamond!!

Tekstur krim malam sgt ringan, sampai bila pakai kite rasa kulit kite bebas ngan free. Tak rimas dan bau sedap...Memang serasi dengan Mas.

Set siang yang bersama serum pun sama. Serum light dan tidak melekit. Then sapuan krim siang, sapu sikit je dah ok. Nampak smooth je...


Bukan nak kondem produk lain k...ni yg Mas sendiri rasa. Sebab sebelum ni ada cuba produk lain. Habis duit ratus2 juga bulan2. Sebab nak hilangkan jeragat n jerawat. Last2 produk yang depan mata yang menikam Qolbu...Tapi Mas tak kate semua produk diluar sana tak bagus ok...keserasian kulit Mas mungkin bersesuaian dengan Sofeeya Diamond skincare nih...

So  far Mas dah guna dalam 3 minggu. Mas puas hati n hope terus berpuas hati. Harga pun mampu milik, hanya RM 88.00 (Semenanjung) RM 98.00 (Sabah n Sarawak) -----tidak termasuk pos tau.
Produk boleh tahan 2 bulan. Memang saved costs dalam 1 kotak. 

Kalau ada yang ingin mencuba, boleh direct whatssapp je Mas. Mas memang akan balas nyew...cuma jangan main2 lah kan...

Bukan nak menunjuk, tapi kite kongsikan yang mana Mas rasa baik dan apa yang penting Mas sendiri telah mencubanya. Apa yang Mas nak tekan kan, kulit Mas serasi dengan produk ini dan so far tidak menghampakan Mas.


Sebelum terlupe....FREE GIFT ni kitew bagi tau. Mahal sabun ni, harga lebih kurang RM 35.00 seketul. Baik untuk masalah ketiak/celah2 yang darker tu kan...TAPI SEMENTARA STOK MASIH ADA TAU...Kalau dah habis, jangan pula ckp saya menipu. Sape cepat, dialah dapat...tui tak..

Babaai n bersambung di entry kemudian nanti...