Pages

Wednesday, July 27, 2016

APE ADA DENGAN FAIRLY SOFEA?

Skincare 4 dalam 1 FAIRLY SOFEEYA.

Fenomena skincare PEMUTIH terkini di pasaran. Rahsia kecantikan Yana Samsudin. Dapatkan hari ini.
[Makin PUTIH, HALUS & GEBU DENGAN FAIRLY SOFEEYA SKINCARE!
TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA UOLLSSS!] Skincare 4 dalam 1 kegemaran Pelakon YANA SAMSUDIN.

"Sebelum ni jerawat banyak, muka kusam je, Lepas nampak di FB YANA SAMSUDIN guna FAIRLY SOFEEYA dan kulit Yana Samsudin makin cantik, saya pun cub.. Lepas try Fairly Sofeeya, ramai tegur kulit muka da ok.. waaa, suka!
"Best lepas pakai skincare FAIRLY SOFEEYA, PUTIH dan berseri je walaupun tak pakai Make up. Cukup pakai lipstick dan eyebrow je, tak payah pakai foundation tebal tebal macam tepung dah. Kawan pun ramai tegur. Happy sangat !
Uollsss nak tau apa rahsia Fairly Sofeeya? Sila baca!
Sofeeya Diamond memperkenalkan rangkaian set penjagaan kulit wajah 4 dalam 1, untuk pemutihan, mengatasi jeragat dan pelindung matahari iaitu Fairly Sofeeya gabungan Alpha Arbutin, Kojic Asid, Vitamin B3, Susu Beras, Vitamin E dan juga Gold Satin Powder!
Fairly Sofeeya dilengkapi dengan 4 item berikut! LULUS KKM. Itu yang penting!!!!
1) Fairly Soap (60 gram) - NOT141001112K
2) Diamond Fairly Serum (15 ml) - NOT141001113K
3) SPF Fairly Cream (5 gram) - NOT141001114K
4) Sleeping Fairly Cream (5 gram) - NOT141005991K

Fairly Sofeeya menggunakan teknologi Microcaps, iaitu teknologi butiran mikro yang mampu menyimpan dan kemudian melepaskan 95-97% bahan aktif pada kulit. Fairly Sofeeya terbaik kerana mengandungi berbagai bahan aktif yang sangat neutral dan bernutrisi untuk kulit antaranya:
ALPHA ARBUTIN - Dikenali sebagai extrak bearberry dan mulberry putih, agen pemutihan yang sangat efektif. Ia juga mengurangkan penghasilan melanin untuk mencegah jeragat dan kulit kusam. Sangat efektif untuk kulit wanita asia yang sentiasa terdedah kepada cahaya matahari dan cuaca yang panas.
KOJIC ASID - Agen hebat untuk menghilangkan tompok hitam di wajah akibat kesan jeragat yang teruk. Menghilangkan ‘sun freckles’, melasma atau pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya matahari.
VITAMIN B3 - Meregenerasi sel kulit agar sentiasa nampak muda dan sihat seperti kulit bayi. Vitamin B3 terkenal dengan fungsi untuk merawat masalah jerawat. Ia mengandungi agen anti keradangan pada kulit, memberikan rongga kulit sistem pernafasan kulit yang baik, dan melindungi kulit dari kerosakan UV yang disebabkan oleh cahaya matahari.
SUSU BERAS - Melembapkan kulit dan mengatasi masalah kulit kering. Ia mengawal minyak yang berlebihan pada kulit penyebab masalah jerawat dan jeragat. Susu beras sangat berkesan dan agen pemutihan paling terkenal dari Japan. Susu beras lengkap dengan Vitamin, Asid Amino, Mineral dan Acid Organic yang mengoptimumkan keremajaan permukaan kulit. Dengan penghasilan extrak beras terbaik dan terpilih dan kaya dengan vitamin, ia memutihkan dan meregenerasi kulit menghasilkan kulit cerah berseri secara semulajadi.
VITAMIN E - Melindungi kulit dari kesan pencemaran alam sekitar, melindungi dari radiasi dan UV dari cahaya matahari. Vitamin E adalah pelembap yang sangat berkesan, mengandungi anti keradangan dan mampu untuk melambatkan kesan penuaan agar kulit sentiasa muda remaja.
GOLD SATIN POWDER - Serum Pemutih Fairly Sofeeya mengandungi serbuk satin gold untuk kulit sentiasa nampak berseri, gebu, menghapuskan kulit yang berkedut kerana faktor penuaan, dan menganjalkan kulit dari dalam, mengurangkan rongga kulit yang terbuka, kulit nampak halus dan cantik.
Bagi uollsss yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan Fairly Sofeeya, uollsss boleh lihat beberapa testimoni bergambar yang berjaya dari Fairly Sofeeya...Jom tengok



10988476_1606160009617972_5412295810679533153_n

Fairly semestinya mendapat kelulusan KKM serta dikeluarkan daripada kilang bertaraf GMP! Penggunaan Fairly Sofeeya dijamin selamat tanpa kesan sampingan!
[HARGA FAIRLY SOFEEYA SANGAT BERPATUTAN UOLLSSS!]
Harga Fairly Sofeeya memang berpatutan dengan kualiti kandungan item yang ada pada Fairly Sofeeya! Nak tau? Ok ini harga terbaik untuk uollsss!
Harga Fairly Sofeeya semua..
RM88 (SM) RM98 (SS) sahaja! Memang terbaik uollsss! (Harga tidak termasuk pos)

FREE GIFT....SEMENTARA STOK MASIH ADA KAMI BAGI JUGA...


P/S : Kami harap uollsss dapat share post ini, mudah-mudahan rakan-rakan uollsss turut perlukan Fairly Sofeeya!

Untuk mendapatkan stok yang semakin laju permintaannya ini, whatsaap  Mas di talian 012-9183532. Mas sentiasa akan membalas whatsapp anda laju2...

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete