Pages

Wednesday, July 27, 2016

APE ADA DENGAN FAIRLY SOFEA?

Skincare 4 dalam 1 FAIRLY SOFEEYA.

Fenomena skincare PEMUTIH terkini di pasaran. Rahsia kecantikan Yana Samsudin. Dapatkan hari ini.
[Makin PUTIH, HALUS & GEBU DENGAN FAIRLY SOFEEYA SKINCARE!
TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA UOLLSSS!] Skincare 4 dalam 1 kegemaran Pelakon YANA SAMSUDIN.

"Sebelum ni jerawat banyak, muka kusam je, Lepas nampak di FB YANA SAMSUDIN guna FAIRLY SOFEEYA dan kulit Yana Samsudin makin cantik, saya pun cub.. Lepas try Fairly Sofeeya, ramai tegur kulit muka da ok.. waaa, suka!
"Best lepas pakai skincare FAIRLY SOFEEYA, PUTIH dan berseri je walaupun tak pakai Make up. Cukup pakai lipstick dan eyebrow je, tak payah pakai foundation tebal tebal macam tepung dah. Kawan pun ramai tegur. Happy sangat !
Uollsss nak tau apa rahsia Fairly Sofeeya? Sila baca!
Sofeeya Diamond memperkenalkan rangkaian set penjagaan kulit wajah 4 dalam 1, untuk pemutihan, mengatasi jeragat dan pelindung matahari iaitu Fairly Sofeeya gabungan Alpha Arbutin, Kojic Asid, Vitamin B3, Susu Beras, Vitamin E dan juga Gold Satin Powder!
Fairly Sofeeya dilengkapi dengan 4 item berikut! LULUS KKM. Itu yang penting!!!!
1) Fairly Soap (60 gram) - NOT141001112K
2) Diamond Fairly Serum (15 ml) - NOT141001113K
3) SPF Fairly Cream (5 gram) - NOT141001114K
4) Sleeping Fairly Cream (5 gram) - NOT141005991K

Fairly Sofeeya menggunakan teknologi Microcaps, iaitu teknologi butiran mikro yang mampu menyimpan dan kemudian melepaskan 95-97% bahan aktif pada kulit. Fairly Sofeeya terbaik kerana mengandungi berbagai bahan aktif yang sangat neutral dan bernutrisi untuk kulit antaranya:
ALPHA ARBUTIN - Dikenali sebagai extrak bearberry dan mulberry putih, agen pemutihan yang sangat efektif. Ia juga mengurangkan penghasilan melanin untuk mencegah jeragat dan kulit kusam. Sangat efektif untuk kulit wanita asia yang sentiasa terdedah kepada cahaya matahari dan cuaca yang panas.
KOJIC ASID - Agen hebat untuk menghilangkan tompok hitam di wajah akibat kesan jeragat yang teruk. Menghilangkan ‘sun freckles’, melasma atau pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya matahari.
VITAMIN B3 - Meregenerasi sel kulit agar sentiasa nampak muda dan sihat seperti kulit bayi. Vitamin B3 terkenal dengan fungsi untuk merawat masalah jerawat. Ia mengandungi agen anti keradangan pada kulit, memberikan rongga kulit sistem pernafasan kulit yang baik, dan melindungi kulit dari kerosakan UV yang disebabkan oleh cahaya matahari.
SUSU BERAS - Melembapkan kulit dan mengatasi masalah kulit kering. Ia mengawal minyak yang berlebihan pada kulit penyebab masalah jerawat dan jeragat. Susu beras sangat berkesan dan agen pemutihan paling terkenal dari Japan. Susu beras lengkap dengan Vitamin, Asid Amino, Mineral dan Acid Organic yang mengoptimumkan keremajaan permukaan kulit. Dengan penghasilan extrak beras terbaik dan terpilih dan kaya dengan vitamin, ia memutihkan dan meregenerasi kulit menghasilkan kulit cerah berseri secara semulajadi.
VITAMIN E - Melindungi kulit dari kesan pencemaran alam sekitar, melindungi dari radiasi dan UV dari cahaya matahari. Vitamin E adalah pelembap yang sangat berkesan, mengandungi anti keradangan dan mampu untuk melambatkan kesan penuaan agar kulit sentiasa muda remaja.
GOLD SATIN POWDER - Serum Pemutih Fairly Sofeeya mengandungi serbuk satin gold untuk kulit sentiasa nampak berseri, gebu, menghapuskan kulit yang berkedut kerana faktor penuaan, dan menganjalkan kulit dari dalam, mengurangkan rongga kulit yang terbuka, kulit nampak halus dan cantik.
Bagi uollsss yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan Fairly Sofeeya, uollsss boleh lihat beberapa testimoni bergambar yang berjaya dari Fairly Sofeeya...Jom tengok



10988476_1606160009617972_5412295810679533153_n

Fairly semestinya mendapat kelulusan KKM serta dikeluarkan daripada kilang bertaraf GMP! Penggunaan Fairly Sofeeya dijamin selamat tanpa kesan sampingan!
[HARGA FAIRLY SOFEEYA SANGAT BERPATUTAN UOLLSSS!]
Harga Fairly Sofeeya memang berpatutan dengan kualiti kandungan item yang ada pada Fairly Sofeeya! Nak tau? Ok ini harga terbaik untuk uollsss!
Harga Fairly Sofeeya semua..
RM88 (SM) RM98 (SS) sahaja! Memang terbaik uollsss! (Harga tidak termasuk pos)

FREE GIFT....SEMENTARA STOK MASIH ADA KAMI BAGI JUGA...


P/S : Kami harap uollsss dapat share post ini, mudah-mudahan rakan-rakan uollsss turut perlukan Fairly Sofeeya!

Untuk mendapatkan stok yang semakin laju permintaannya ini, whatsaap  Mas di talian 012-9183532. Mas sentiasa akan membalas whatsapp anda laju2...

Thursday, July 21, 2016

AGENT WANTED

Assalamualaikum semua..
Ada berita baik untuk warga Melaka khususnya,
dan seluruh Malaysia.

Pihak Miz Irya Boutique ingin menawarkan keahlian menjadi ejen Sofeeya Diamond kami bagi menjana pendapatan bersama Miz Irya Boutique. Nak tahu bagaimana?


Sebelum itu, kebaikan menjadi ejen memang sangat banyak dan tidak merugikan!
Sungguhh...Yang pasti, anda tidak perlu mengeluarkan wang yang banyak untuk menyimpan produk sebaliknya, pihak kami yang akan menguruskan produk sehingga sampai ke pengguna.

 

Ejen tidak perlu pening kepala bagaimana ingin membeli dan menyimpan produk, tidak perlu memikirkan pengeposan saban hari, tidak perlu packaging/membuat bungkusan pesanan malah tidak perlu risau untuk mengeluarkan modal langsung. Semuanya akan dilakukan oleh kami. Malah, ejen akan menerima komisen yang dipersetujui bersama secara senang sahaja (selepas pelanggan membayar harga produk jualan).

Risiko? Langsung tiada. Sebab semuanya kami yang uruskan. 
Kami offer peluang ini kepada semua pelajar, suri rumah, malah suami2 yang diluar sana yang ingin menambah pendapatan sampingan anda.
TAPI....ingat, kami amat mengharapkan anda benar2 serius dan jujur bersama kami.

Pada yang berminat, sila whatsapp kami di talian 012-9183532, Mas dengan segara. Mas akan balas secepat yang mungkin. Jangan lepaskan peluang ini.