Pages

Tuesday, April 12, 2016

FAIRLY SOFEEYA


Assalamualaikum teman-teman yang sudi mengunjungi blog saya. Saya gagahkan kudrat untuk memastikan update produk baru yang semestinya khas untuk pengunjung blog saya ini.

Latest produk yang kian mendapat sambutan di Malaysia khususnya, Mas inging kongsikan produk 100% bumipitera yang mendapat kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia):

Set Penjagaan muka FAIRLY SOFEEYA!!!!

Kalau rajin tengok TV9, TV3 dalam Wanita Hari Ini, pasti perasan produk dari Diamond Sofeeya. Kalau tak percaya, boleh ke official fb beliau www.facebook.com/sofeeyadiamondofficial
untuk mendapatkan penjelasan lengkap dan mengenali produk ini dengan lebih dekat.

Set ini didatangkan lengkap dalam 1 kotak dimana ia mengandungi sabung susu beras, serum, krim malam dan foundation. Cara penggunaan produk ini? Jangan risau, semua disertakan didalam setiap pembelian ini. Paling best, especially sesuai untuk era ekonomi gawat macam ni, produk ini boleh tahan 2 bulan penggunaannya. 

Apa yang menariknya, produk ini mula hangat dan mendapat perhatian pengguna yang mementingkan kecantikan dan penampilan terutama bagi wanita bekerjaya. Tapi tak semestinya yang bekerjaya sahaja nak nampak cantik kan? Dengan harga mampu milik, pasti semua mampu memilikinya.

HARGA KAMI: RM 88.00
(Tidak termasuk pos)

Chop!!!!

Bukan tu sahaja, sementara stok masih ada, pembeli akan mendapat FREE sabun yang harga asalnya bernilai RM 35.00!! Iye....FREE SAHAJA!!! sementara stok masih ada.

Cakap banyak pun, tak guna kalau tak sendiri mencuba. Mas sertakan dibawah ni beberapa testimoni dan sedikit pengenalan produk ini. Pst...Mas dapat tahu produk ini mendapat sambutan hangat di Singapura dan Sabah Serawak. Dalam hati terdetik juga, 'bukan orang Sabah dan Sarawak tu dah cantik-cantik ke?'. Haaaa....inikan pula kita, jangan terlepas peluang untuk mencuba dan kekal cantik bersama Fairly Sofeeya...isi borang dibawah atau whatssapp Mas di 012-9183532 untuk fast-reply ok...


Step penggunaan Fairly Sofeeya


Duta Diamond Sofeeya, Yana Shamsuddin bersama owner Diamond Sofeeya.



Antara pelanggan yang menggunakan Fairly Sofeeya


Kat sini ada cara-cara penggunaan produk ini dan yang penting apa kandungan skincare ini.


Nampak tak NOT yang Fairly Sofeeya peroleh dari KKM?



Produk lengkap dalam 1 kotak yang cute

CEPAT TAU ORDER UNTUK FREE GIFT TU...SAPE CEPAT, DIA DAPAT!!



1 comment: