Pages

Wednesday, December 21, 2016

RESTOK!!!


DECATHLON ARPANAZ

HARGA: RM 30.00
(TIDAK TERMASUK POS)

MATERIAL: NYLON (WATER RESISTANCE)

Warna-warna baru telah kami restok. Untuk lebih info, boleh terus whatsapp saya di 0129183532 atau boleh rujuk instagram kami di @miziryaboutique. 



Salah satu produk yang telah selamat kami hantar. Even satu...kami boleh COD area Melaka Tengah. TQ for the supports!!! Whatsapp Mas di 0129183532.







Sunday, December 18, 2016

MINI TRAVEL N MULTIPURPOSE USED DECATHLON BAG

"New trendy multipurpose bag"

ARPANAZ DECATHLON MINI BAG
**Find us at @miziryaboutique for more restock item!!!!

Bergaya dengan Arpanaz Decathlon Bag

Assalamualaikum...kembali dengan produk yang sedang meletup2 sekarang ni di pasaran.
Actually ramai yang mula pakai bag ni especially motorcylist. Mas perasan ramai adik2 motor yang comfortable gunakan bag ni. Comel n nampak easy je tersandar kat belakang bahu tu.

Actually bag ni sesuai sangat pada travellers juga. Means, those travellers and families whom loved to travel and having their vacations are encouraged to have this bag. Maksudnya, mereka yang gemar berjalan2 bersama keluarga/kawan2 sangat sesuai menggunakan bag ini. Sebab apa?

1. Easy and light - Mudah dan ringan
Menggunakan fabrik yang ringan dan memang menyenangkan untuk dibawa kemana-mana.

2. Water Resistance - Kalis air
Untuk penunggang motor, yang nak simpan purse, even handphone kedalam bag ini, memang dijamin selamat dari basah terkena air hujan. Tak perlu simpan didalam saku seluar/plastik 20sen. 

3. Multipurpose - Pelbagai kegunaan
Bukan terhad kepada menyimpan dompet, handphone sahaja tau. Malah kakak2 manis yang nak bawa telekung ke mana2 boleh juga menggunakan bag ini. Malah, laptop untuk student pun muat. Senang kan?!

Harga yang kami tawarkan sangat mampu milik dan berita baik untuk yang duduk di Melaka especially area Klebang Besar, Ayer Keroh, Bukit Rambai penghantaran boleh secara COD. 

HARGA: RM 25.00 (Tak termasuk Postage)

SAIZ MUATAN: 10 Liter

WARNA YANG ADA: Merah, Hitam, Biru Gelap+Turqouise, Kelabu+Turqouise, Fuchsia+Biru Gelap
ARP01
SOLD OUT

APZ02
SOLD OUT!!

APZ03
SOLD OUT


APZ04
SOLD OUT

APZ05
SOLD OUT

Tq Muizzuddin for your support!!


Tq Macho Boy, Mustafa for the trust!! You look cool........





Actual size bagi yang ingin melihat besar bag ini.



Ini pula ukuran berdasarkan measurement ketinggian lelaki, wanita dan kanak2.

Pada yang teringin, cepat tau. Stok laju sangat habis sebab permintaan memang menggalakkan. Tunggu apa lagi? Nak cepat, whatsapp saya segera. Atau isi borang di bawah blog ni dan tunggu saya reply. Senang ajee...






Tuesday, December 13, 2016

TUDUNG BAWAL PUCCI HOT!!!

Image result for pucci maksud

DEMAM PUCCI!!!

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah ke blog kecik saya ni. 
Entry kali ni, lari sikit dari entry sebelum ni yang Mas selalu postkan tentang Set Skincare Sofeeya Diamond. 

Taknak dah bebel panjang, sebab nak u olls terus tengok koleksi pucci yang tengah panas dan hot ni!! Memang panas sebab coraknya semua cantik dan warna2 yang soft dan sejuk mata memandang. Untuk info semua, corak ni memang baru keluar dan masih tiada di pasaran. Jadi, kalau berminat, cepat tau, sebab Mas tau ramai tengah bentan Demam Pucci nih!

Ok jom view satu2... 

HARGA MEMANG MURAH: RM 15.00 (Sehelai)
**Tidak termasuk kos Pos...

UKURAN: Bidang 40"

MATERIAL: Satin PUCCI



A) PEACOCK PUCCI...(Pandai2 je letak nama...hehehe)

P01
SOLD OUT

P02
SOLD OUT

P03
SOLD OUT


P04
SOLD OUT


P05
SOLD OUT


P06
SOLD


P07
SOLD OUT



B) ALA DATO' CT PUCCI

P08
FULLY BOOKED

P09


P10
SOLD OUT


P11


P12


P13


P14


P15


P16


P17


C) ABSTRACT PUCCI

P18


P19

P20
SOLD OUT


P21
(Slightly sama macam P20, tp perasan tak bunga nye warna berbeza...)
SOLD OUT!!

Customer tersayang yang memang sgt supportive. Tq Adik Rosfazilah Ramlee, sudi menyokong akak. Memang Comel adik Ros dengan Abstract Pucci...

Image may contain: 1 person
Suit je warna tudung tu dengan adik Ros. Lepas Ros pakai, ramai lak yang tanya..
Tqsm Ros...



P22
SOLD OUT


P23
SOLD OUT


Kene cepat tau kalau nak, sebab once habis, saya akan update as SOLD OUT!!. Ape lagi, ambillah phone, whatsapp saya utk fast reply. Atau isi borang dibawah n tunggu saya reply email anda. 

Sebelum terlupa, untuk peniaga diluar sana, yang ingin memborong, kami amat alu2kan. Design baru dan semestinya cantik2. Tq u olls!!!!..





























Thursday, November 17, 2016

RAHSIA SOFEEYA DIAMOND





Entry kali ni, Mas nak share tips yang dikongsikan bersama pengusaha Sofeeya Diamondz yang super duper meletops, Cik Haniem Baharom. Tips ini hanya praktikal untuk pengguna SD sahaja okey....Maknenya, kalau anda pengguna SD, tips ni amat berkesan dan praktikal untuk anda. Mas memang akui, tetap setia bersama SD sebab banyak perubahan yang Mas rasakan semenjak menggunakan SD secara konsisten. Ingat tu...secara konsisten okey...bukan sekejap pakai ni, lepas tu tukar. Tak sampai sebulan, dah give up! So, minta maaf lah ye pada yang type macam tu...

Alhamdulillah, diam tak diam, ini dah masuk kotak yang ke-3 Mas proceed dengan SD, dan memang akui sangat puas hati menggunakan SD.

Okey, tak nak merepek. Mula2 disini, Mas nak kongsikan dulu beberapa testimonial yang berjaya setelah menggunakan produk SD ini secara konsisten. Meh sini kite jenguk dulu...
"No more eye-bag, thank you Sofeeya Diamond"

 Putih mulus wajah setelah menggunakan Sofeeya Diamond


Bacalah sendiri komen testimonial tu...kang kate Mas lak lebih2


Kalau nak tahu fungsi Sofeeya Diamond, anda boleh rujuk pics diatas bagi info yang lebih tepat. 


Ahaaa....malu la pulok. Nak tebeng muke, tapi demi membuktikan kecintaan pada produk Sofeeya Diamond ni, Mas tunjukkan wajah Mas SELEPAS penggunaan SD secara konsisten. Sekali lagi, konsisten wokeh...Eh, mana gambar SEBELUM?....Sabar laaa.....Baca dulu artikel Mas sampai habis. Tak suspens la kalau cam tu........


Ini salah seorang supporter Sofeeya Diamond, Kak Biah namanya. Thanks Kak Biah for your trust! Chewahh...speaking. Kak Biah merupakan kawan opis yang dah mula berjinak2 dengan Sofeeya Diamond. Cayalahhhh Kak Biah. Katanya, dia nak hilangkan jeragat/jerawat/dan seangkatan dengannya kat muke dia. Dia pun nak jadi cantek, macam Cik Haniem Baharom. heheheh...Innsyaa Allah Kak, konsisten la guna tau...


Ini pula botol ke-2 Mas gunakan set Sofeeya Diamond. Ni nak membuktikan, mas bukan jual produk sembarangan tau. Maknyanye, Mas guna dulu, then tengok hasilnya, samada berkesan/tak. Kalau ok, Mas nak lah share pada semua tentang kebaikan produk yang Mas jual ni. Bukan main copy n paste tau...Sekarang ni, Mas dah habiskan botol ke- 2  dan dah ke botol ke-3. Pun dah nak habis. Krim malam tu....memang superb!!!! terbaek dan smooth sangat bila pakai. Lepas tu, macam senang je mix dengan kulit muka. Memang best lah Mas pakai. Bukan nak over bodek, tapi hakikat sebab Mas dah guna!!!

Mas ada juga tanya pada pengusaha SD, Cik Haniem Baharom tentang beberapa feedback dari pengguna/pelanggan Mas yang telah menggunakan SD ni. Salah satunya yang Mas sendiri perasan, krim malam tu cepat sangat habis compared to krim siang yang lebih tahan lama. Then, nak tau tak, apa tips yang diberikan oleh Cik Haniem?

Kalau nak tahu, sebenarnya, selepas cuci muka, then lap bersih, pengguna boleh sapu serum sikit diwajah seperti biasa. Ni, cara yang Mas sendiri praktikkan. After that, krim malam hanya calit sedikit di wajah, asalkan boleh diratakan diseluruh kawasan muka. Kalau Mas, just dot2kan di area sekitar dagu, pipi, hidung, dan dahi. Sikit je...then...haaa....jangan ingat krim siang tu just untuk siang je boleh pakai. 

Selepas pakai krim malam yang nipis, anda boleh menggunakan krim siang pada masa yang sama tau. Haaaaa...memula dengar dari Cik Haniem tu, Mas macam tak yakin je kan..
But trust me, you will understand and 100% guaranteed memang effectnya akan nampak lebih nyata. Believe me or not...memang puas hati. Again, hanya untuk pengguna SD je tau.


Kalau anda berminat, untuk mendapat harga terbaeeeeekkk dari Mas, ape lagi, whatsapp Mas sekarang. Mas terus pos laju kerumah/pejabat anda. Tak perlu susah2 nak cari dimana SD ni. Dalam 1 set SD, anda akan dapat semua seperti gambar diatas. Don't worry, barang confirm sampai. Tapi, once dah confirm bayar lah ye...

Tak tahu harga? Harga nak ikutkan kalau dikedai2, RM 88.00 tak termasuk GST 6%. Tapi kalau sudi nak berurusan dengan Mas, harga yang Mas beri hanya RM 80.00 tak ada GST okey. Tapi, pos laju kenelah tambah mengikut kadar semasa Pos Laju.

So.............

Harga Kami: Hanya RM 80.00 sahaja (x termasuk kos pos laju)


Okey, sebab dah janji nak share gambar SEBELUM Mas, jom terjah lak ig Mas, @miziryaboutique. Hehehehe...sudi2 lah follow yek...

Monday, October 24, 2016

D-BERRY FIBRE - PRODUK KESIHATAN YANG SELAMAT DAN BERKESAN


Secret's of slim and healthier life. D-berry fibre produk dari Sofeeya Diamond yang 
sedang meletop2 sekarang memang menepati pilihan.

Ada yang bertanya, macam mana nak ambil / minum jus ini? Meh saya kongsikan cara mengambil produk ini.

  • Bancuh 1 sachet kedalam 200ml air (air kosong / air sejuk)
  • Bagi program detoks, minum 1 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu berturut-turut
TIPS UNTUK KESAN YANG OPTIMUM:

  1. Minum air kosong yang banyak 
  2. Amalkan pemakanan yang sihat
  3. Lebihkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran
  4. Senaman yang berkala

Saya share pula testimoni yang konsisten mengambil @dberryfibre ini. 






KANDUNGAN SEKOTAK D-BERRY FIBRE:

15 Sachet/Box

HARGA ASAL PASARAN:
RM 88.00 (SM), RM 98 (SS)
(TIDAK TERMASUK POS)

HARGA MELETOPS:
RM 80.00 (SM)
RM 85.00 (SS)
Tidak termasuk Pos
Free Shaker

UNTUK MEMBELI:
  • Whatsapp saya di (012-9183532), Fast Reply 
  • @ Isi form dibawah dan tunggu saya reply untuk details pembayaran.