Pages

Sunday, April 21, 2013

SABUN SUSU BERAS PLUS COLLAGENLagi perkongsian mas berkaitan sabun susu beras plus collagen. Sebelum ke topik utama, sambutan sabun ini memang amat menggalakkan. Semestinya habis sedara-mara, malah keluarga mas sendiri telah menggunakan produk ini kerana memang tidak memudaratkan. Malahan, kesan ketara pada kulit wajah mas selepas pemakaian secara konsisten meyakinkan adik2 mas dan saudara mara untuk turut menggunakan produk ini. Insya allah, kali ni, mas nak share beberapa persoalan yang kebanyakan pemakai utarakan selepas penggunaan produk ini.

SOALAN2 BIASA YANG MAS DENGAR:
S: Jika saya menggunakan Sabun Susu Beras tanpa Krim Susu Beras, berapa lamakah kita boleh lihat kesannya?
J: Kesannya bergantung dengan individu itu sendiri, kesan paling cepat, 3 hari, seminggu atau 2 minggu

S: Saya beru mengunakan sabun susu beras + collagen. Selepas menggunakan (membasuh wajah) muka terasa perit dan pedih. Kenapa?
J: Permulaan bagi mereka yang mengalami resdung pada muka, muka akan terasa pedih dan perit. Jangan risau, ini hanya permulaan bagi mereka yang mengalami resdung. Ianya akan beransur pulih dengan penggunaan yang kerap.

S: Saya beru sahaja menggunakan sabun ini dalam masa 3hari sahaja. Jerawat memang kering dengan cepat, tapi keluar pula jerawat2 kecil. Kenapa? 
J: Masalah ini sebenarnya ada yang mengalaminya dan ada juga yang tidak. Ianya bergantung kepada individu itu sendiri. Tetapi, masalah itu biasa akan dialami bagi sesetengah individu yang mempunyai masalah resdung atau masalah dalaman yang lain. Jangan risau, penggunaan yang berterusan akan membantu mengatasi masalah itu. Sekali lagi penggunaan yang konsisten membantu kulit anda merawatnya.

S: Saya baru sahaja mencuba sabun susu beras ini. Tetapi, masalah yang saya hadapi setelah menggunakannya seminggu, kulit muka saya menjadi kering dan sedikit mengelupas. Adakah ianya tidak sesuai dengan kulit muka saya?
J: Kesan permulaan untuk setiap individu tidak sama.Kesan tindakbalas kering dan mengelupas itu adalah sel kulit mati yang tebal. Sila basahkan tuala dan gosokkan perlahan ditempat yang mengelupas. 

TIPS:
Sedikit tips daripada mas. Penggunaan sabun susu beras plus kolagen boleh digunakan hari2. Untuk kesan efektif, anda digalakkan menggunakan PEMBERSIH SKRUB WAJAH SABUN SUSU BERAS bersama. Penggunaa pembersih yang mengandungi skrub wajah ini seeloknya 3 kali dalam seminggu. Insya allah anda pasti akan nampak perubahannya. 

HARGA SEKETUL: RM 8.00 (X termasuk pos)
HARGA 3 KETUL: RM 20.00 (Free Postage)
HARGA 2 DOZEN: RM 60.00 (Free Postage)No comments:

Post a Comment