Pages

Wednesday, April 10, 2013

SABUN SUSU BERAS PLUS COLLAGEN


Sebelum ini pasti ramai yang sedia maklum pada sabun susu beras. Rata-rata ramai yang menggunakan sabun susu beras kerana harga yang memang murah dan sangat terbukti berkesan dalam penjagaan wajah malahan seluruh tubuh badan.

Namun berbeza sedikit dengan sabun susu beras biasa, kami ingin kongsikan bersama sabun susu beras + kolagen. Menariknya, ianya 100% menggunakan bahan semulajadi dan ianya dirumus khas daripada susu beras yang asli. Beras extract yang terkandung didalam sabun susu beras + kolagen ini pula didatangkan daripada beras Jasmine (kalau harga beras tu di M'sia memang mahal dan berasnya sebutir2 bila dimasak).
Khasiat dari sabun ini diperkaya dengan vitamin B bagi menyamaratakan tona kulit dan mencerahkan kulit pada yang menggunakannya.

Antara Khasiat Sabun Susu Beras + Kolagen adalah:
- menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
- berkesan menanggalkan sel kulit mati, parut-parut jerawat, jeragat dan kulit berminyak (PERHATIAN: penggunaan yang konsisten akan lebih nampak hasilnya)
- menanggalkan kesan solekan dengan efektif

Sekiranya digunakan sebagai sabun mandi, khasiatnya terdiri daripada:
- menanggalkan bintik hitam, atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda
- sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang bermasalah
- memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- badan tidak melekit walaupun berpeluh (mas sendiri telah mencuba produk ini dan still maintain dan akan terus menggunakan sabun ini!!)
- menghilangkan bau badan
- boleh digunakan sebagai penanggal make-up
- menjadikan kulit lebih cerah, halus dan tegang TANPA pengelupasan
- berkesan merawat penyakit resdung (mas memang ada masalah resdung, alhamdulillah, selepas penggunaan sabun susu beras ini, resdung mas jarang sekali dok bersin2 yang teruk)


PENGALAMAN MAS SENDIRI
Terus terang mas akui mas sendiri telah menggunakan produk Sabun Susu beras + Kolagen ini malah mas apply ke seluruh anggota badan sebab memang terasa lain sangat produk ni daripada produk yang berlambak dan mahal2 dipasaran sekarang. Even sebelum ini, mas menggunakan set produk penjagaan muka yang mahal di pasaran, tapi hampa sangat sebab tiada perubahan.

Selepas adik ipar memperkenalkan produk ini, mas terus cuba sebab kakak ipar mas yang dulu mukanya berjeragat dan kusam, kini berubah apabila jeragat hilang dan wajah lebih cerah, mulus dan tegang. Tu yang mas berani nak perkenalkan produk ini kepada semua.

Apa yang berani katakan, saat mas apply produk ni di wajah mas, memang kulit terasa tegang, bersih sangat dan hari demi harilebih yakin sebab wajah lebih bersih. Insya allah, mas yakin kalau mas maintain (PASTI MAINTAIN) jeragat di wajah akan hilang.

Jangan risau, kerana produk ini halal dan tidak mengandungi bahan2 yang meragukan. Malahan telah mendapat kelulusan KKM dan ini yang bertambah meyakinkan mas untuk terus menggunakan produk ini.

ANDA BERMINAT? JOM TENGOK HARGA YANG KAMI TAWARKAN....

HARGA 1 BUKU: RM 8.00 (x termasuk pos)
HARGA 3 BUKU: RM 20.00 (FREE POS - BEST!!)
HARGA 2 DOZEN: RM 60.00 (Termasuk Pos)

Nota: Kesan yang efektif lebih baik sekiranya penggunaan berterusan selama 3 bulanNo comments:

Post a Comment