Pages

Thursday, May 3, 2012

CONTOH PENGGAYAAN BUSANA KIDS WEAR

Assalamualaikum wbt;
Sedikit saja perkongsian info hari ini. 
Just nak tunjukkan my kiddy pakai busana muslimah yang cute miut tu.

Tak sabar2 mereka nak pakai. Jadi, jadikan cerita 
jadi bidan terjun untuk model tak resmi nilah.

Apapun, bukan mengexploitasi, cuma nak berkongsi. Mana tahu, ada yang berkenan. 
Sekadar menceriakan wall kami jer ye...

untuk pelbagai
 pilihan, rekaan dan warna, boleh klik  

Tali pengikat dibelakang baju

Butang comel menghiasi depan baju

BUSANAH MUSLIMAH (KIDS WEAR - INCLUDING JILBAB)

Assalamualaikum wbt;
Special sket entry kali ni. Lain dari lain, koleksi tudung lagi? Bukaaaan...
Kami nak ketengahkan busana muslimah yang cute miut ni buat julung2 kalinya.
Banyak pilihan dan paling best, semua dilengkapi jilbab (tudung) yang semestinya bertambah comellah simanja anda pabila menggayakannya. 

Untuk tempahan dan belian, sila ke FB kami atau just klik url di bawah untuk banyaak lagi pilihan gambar dan contoh baju. Teruja sangat sampai saya pun grab utk my kids. Boleh juga ready nak raya ni kan?!...heheheheh

Harga: RM 75.00 sahaja (FREE POS ya)
(1 set baju, skirt n jilbab)

Contoh

sampleA

sampleB

sampleC

sampleD

sampleE


KLIK SINI untuk BANYAAAAKK lagi pilihan ok...