Pages

Tuesday, March 6, 2012

SYRIA WAHEEDA - SOLD OUT

Salam ceria yang mengunjungi kami.
Seperti dijanjikan, kami menampilkan koleksi Syria (awning dan body yang dijahit 
bersama). Diberi nama Waheeda yang bermaksud cantik, menawan secantik
tudung ini yang memang simple, tapi ada daya penariknya tersendiri.

Gabungan warna yang senada dan warna2 selamat digunakan.  
Jahitan lining tebaldengan di tepi
tudung yang dijahit double layered pasti mencuri tumpuan! Seperti biasa, awning mudah dibentuk,
dijahit hingga ke pipi. Nampak simple jer, tapi percayalah...real tengok memang tertawan dengan koleksi ini.
Jom cuba satu!!

Harga: RM 39.00 (Tak termasuk pos)
FREE POS utk pembelian 2 keatas!! Best Deal...

Size: M


**Sebelum itu, 2 pic's dibawah ini (Bertanda *) awningnya keras, so boleh pilih nak 
yang awning ada pengeras / tidak ok...tq darlss ^v^


KOD: SWA01* (Awning  Berpengeras)
Color: Dark Brown / Light Brown
Status: SOLD OUT


 KOD: SWA02* (Awning Berpengeras)
Color: Black / Grey
Status: SOLD OUT




  KOD: SWE01, sweet !!!
Color: Purple / Light Purple
Status: SOLD OUT


 KOD: SWE02, memang sesuai kombinasi warna
Color: Black / Turqouise
Status: SOLD OUT - (Rujuk entry PRICE CUT FIESTA untuk harga lebih murah)




 KOD: SWE03, suke sgt ini
Color: Pink / Turqouise
Status: SOLD OUT




 KOD: SWE04
Color: Brown / Light Brown
Status: SOLD OUT




  KOD: SWE05
Color: Light Brown / Brown
Status: SOLD OUT




 KOD: SWE06, warna selamat mesti ada!
Color: Black / Grey
Status: SOLD OUT





KOD: SWE07, cute warna ni
Color: Black / Pink
Status: SOLD OUT




2 comments:

  1. menci nyer..sy br jer beli tudung sebijik cam kod SWA01 tu, sbb da lama cr kaler nie..tp harganya mahal sket dr yang awk punya..huhu...

    ReplyDelete
  2. jgn menci2...tak baik tau...:D

    ReplyDelete