Pages

Sunday, July 10, 2011

SELENDANG YUNA (DENIM) - SOLD OUT

Terbaru dari kami dan semestinya dari material yang terbaik dan terpilih sahaja.
Menampilkan koleksi yang semakin disukai ramai, Selendang Yuna!
Sangat comel dan sesuai untuk yang sukakan kelainan dan gemarkan perhatian!!

Mudah sangat memakainya. Pastikan dikenakan dengan Inner Neck (Tak kisah yang denim / cotton).Just pinkan dikedua belah atas tudung anda untuk mengukuhkan kedudukannya. Memang terletak jer bila dipakai dan sangat simple!! Pun senang nak dijaga.  Dengan Gabungan plain n abstract, anda pasti sukakannya!!

Harga Pengenalan Kami: RM 35.00 jer
(Tak termasuk pos!!)

Saiz: M

Design: Double Curly n Puff


SOLD OUT!!

Contoh pamakaian dari Mas...;)


KOD: YD01
Status: OUT OF STOCK
Color Body: Blue Denim
Abstract: Mix Blue
Benang: Blue Denim





KOD: YD02
Status: OUT OF STOCK
Color Body: Black
Abstract: Mix
Benang: Oren


KOD: YD03
Status: OUT OF STOCK
Color Body: Brown
Abstract: Mix Stripey
Benang: Brown


KOD: YD04
Status: OUT OF STOCK
Color Body: Black
Abstract: Mix Greyish Cloudy
Benang: Grey


KOD: YD05
Status: OUT OF STOCK
Color Body: Black
Abstract: Mix Abstract
Benang: Pink







SYRIA POLOS / SARUNG 4 - SOLD OUT

Pattern yang menjadi kesukaan ramai kini, kembali lagi.
Kali ni pattern corak abstrack. Material dari denim best n cooling.
Ramai mudah jatuh hati dengan design ni sebab utama senang nak pakai.
Especially bila emergency, hanya sarung jer atas kepala. Tak yah dah nak adjust2 lagi. 
Terus jalan...
Second, nak cuci pun senang. Dah tak risaukan lagi awning patah. Sememangnya awning mudah dijaga dan warna yang tidak akan luntur. Done!!

Price: RM 33.00 (Not Include Postage)
**Beli 3 keatas dapat harga RM 30.00 selai!!

Saiz: M

Design: Double Curly wif Puff


SOLD OUT n Thanks to all...


KOD: SYS12
Status: OUT OF STOCK


KOD: SYS13
Status: OUT OF STOCK


KOD: SYS14
Status: SOLD OUT


KOD: SYS15
Status: OUT OF STOCK


KOD: SYS16
Status: SOLD OUT







INNER NECK DENIM 3 - SOLD OUT

Pada yang meminati saiz tudung S, entry kali ni memang memenuhi citarasa anda!.
Boleh digayakan dengan begitu sahaja atau dipakai dengan shawl anda.
Jangan risau pada materialnya. 
Tidak panas dan warna yang tidak luntur. Yang paling besh, anda boleh muncungkan
awning tudung (untuk nampak lebih tirus),
atau boleh dibiarkan ikut bentuk muka. Cuteee n comeyy..

Price: RM 25.00 jer (**Not Include Postage Charge) 
(Beli 3 keatas dapat Free Pos!!)

Saiz: S

Design: Kelim Puff


KOD: IND09
Status: OUT OF STOCK
Color: Blue Denim


KOD: IND10
Status: OUT OF STOCK
Color: Black


KOD: IND11
Status: OUT OF STOCK
Color: Turqouise Blue


KOD: IND12
Status: SOLD OUT
Color: Blue Black + White


KOD: IND13
Status: SOLD OUT
Color: Blue Black + White