Pages

Tuesday, June 28, 2011

SYRIA POLOS COTTON (PRINTED) - SOLD OUT

Sukee...sukee...sukee
Suke sangat pada Syria Polos ni!
Skang ni lak memang dah jadi trend ramai pada koleksi ni. Tak terlepas lah saya juga, 
dah sangat jatuh cinta pada pattern ni. Bukan apa, senang sangat nak dijaga.
Kalau nak basuh, leh terus je campak dalam washing machine. Dijamin tak rosak n tak yah nak risau awning patah n kemek. 

Kali ni, corak2 cantek dan gojezz menanti peminat syria polos ni. Senang sangat nak mix n match ngan baju kurung atau t-shirt anda. Tak rugi lah kalau memilikinya!.
Susah2 nak cakap, cubalah satu. Anda pasti puas hati bangat!!

PRICE: RM 37.00 (Tak Termasuk Pos)
**Beli 3 keatas, leh dpt free pos k

Material: 100% Soft Original Cotton
**Pakai memang terletak n sejuk jer

Saiz: M jer 

Design: Curly Puff Double


SOLD OUT...TQ




**Atas sambutan menggalakkan, Mas akan restock koleksi ni, cuma mungkin tak berapa nak banyak dah corak yang ada. So, cepat ya siapa yang terlepas tu...Grabb!!


KOD: SCP01
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK


KOD: SCP02
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: GREY
**Yang restock kali ni fully cotton termasuk visornya. Tak sempat shoot, so
visornya n body sama corak, bukan plain.


KOD: SCP03
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK + BROWN


KOD: SCP04
STATUS: SOLD OUT
COLOR: MIX


KOD: SCP05
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: PEACH + GREY





KOD: SCP06
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK + ORANGE


KOD: SCP07
STATUS: SOLD OUT
COLOR: BLUE SKY


KOD: SCP08
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MIX


KOD: SCP09
STATUS: SOLD OUT
COLOR: MIX