Pages

Tuesday, June 14, 2011

FEZRINA VELVET N CODROY 3 - SOLD OUT

Pattern Velvet n Codroy kembali!!
Body diperbuat dari cotton lembut dan sangat terletak bila dipakai dibahu anda.
Koleksi kali ni tampil lebih elegant dengan kombinasi rekaan yang lebih Eksklusif.
Leh la juga mula kumpul tudung untuk Raya ni kan...plan2 nak pakai warne apa tahun nikan..ehehhehe

Design: Kelim Karipap di V-Shape dan Hujung tudung, Tambahan Curly di body tudung

Visor: Codroy n Velvet 

Saiz: M saja 

Cara cucian: Direndam dengan serbuk cucian dan gosok jer sikit2. 
**Note: Jangan pula masuk washing machine, dah tentu2 awningnya patah.. ;)

Price: RM 40.00 (Tak termasuk Pos)
**Free pos utk pembelian 2 keatas


KOD: FVC114
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: FVC115
Status: Out Of Stock
Color: Dark Brown


KOD: FVC116
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC117
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC118
Status: Out of Stock
Color: Black


KOD: FVC119
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC120
Status: Out of Stock
Color: Purple


KOD: FVC121
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC122
Status: Out of Stock
Color: Green


KOD: FVC123
Status: Out of Stock
Color: Turqouise Blue

SYRIA SARUNG / SYRIA POLOS - SOLD OUT

Pengenalan pada Syria polos:
Cox ramai yang teragak2 dengan Syria ni, nak citer kit pasai Syria Polos ni..
Pattern seperti Syria cuma visornya tidak berawning dan Mudah dipakai kerana
konsep sarung dan mengikut bentuk muka. Usah risau pada yang takut akan 
muka bertambah bulat. Actually selepas memakainya, anda leh adjust dan paling 
penting awning tiada isu awning patah lagi!
Paling beshh, pemakai leh muncungkan kit awning nye untuk nampak lebih slim k..
SELAMAT MENCUBA!!

Cara Cucian: Leh terus masuk washing machine, senang jer

Saiz: M sahaja 

Design: Kelim karipap dan corak2 menarik

Price: RM 35.00 jer (Tak termasuk pos)
**Beli 2 keatas, Free Pos k dear...


KOD: SYS08
Status: Out of Stock
Color: Rose Pink


KOD: SYS09
Status: Out of Stock
Color: Blue + Purple


KOD: SYS10
Status: Out of Stock
Color: Black n Brown


KOD: SYS11
Status: Out of Stock
Color: More to Yellowish with Black (Rose Red)