Pages

Thursday, March 3, 2011


CARA - CARA MENGGAYAKAN SHAWL


CARA PAKAI SHAWL ROSE:

Dan seperti dijanjikan, cara2 pemakaian shawl ros ni dibawah...cubelah yer...memang nampak sangat cantik dan gojezzzzz.....


Actually sama jer macam pakai selendang / tudung bawal kite..


Boleh pakai dengan inner neck / tak pakai pun tak pe...terpulang (ikut selera). Saya pakai anak tudung lycra plain.



1. sebelah tudung pastikan pendek dari sebelah...terpulang cam ner nak kasi bunga tu appear nanti. Pinkan dibawah dagu.


2. Tarik tudung yang panjang tadi, dan lilitkan dikepala. Make sure kalau nak bunga tu didada, adjustkan. Pas tu pin kan diatas kepala supaya kemas dan terletak.


3. Lilitkan sehingga ketepi, dan kemaskan bunga agar nampak didepan / mana2 yang suke k..



4. Pin kan atau sematkan tepi tudung agar terletak dan kemas.


Akhirnya siap!! simple and trendy kan...tak caya cubelah...











EDISI RAYA - PLATINUM PELANGI SEQUIN BERMANIK


Salam sayang buat penyokong kami. Hanya tinggal +- 2 minggu lagi seluruh
umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri yang dinanti.
Dengan itu, kami memberi pilihan hebat untuk penggemar koleksi dari kami kali ini.
Platinum Pelangi Sequin Bermanik yang cantik dan semestinya asli dari kami di 
MIz IrYa Boutique. Sangat sesuai dipakai dengan baju raya anda nanti...
Specialnya disini, Mas sendiri yang meminta tailor untuk menjahit manik2 diatas tudung supaya pemakai nanti lebih 
nampak vouge dan menyerlah di hari Lebaran nanti. Dapatkan hanya di
MIz IrYa Boutique!!! Items sangat terhad...sowiii

Harga: RM 48.00 sahaja (Tak termasuk pos)
**Beli 3 keatas dapat harga RM 45.00 sehelai!!

Saiz: M sahaja

Material: Gred AAA Lycra

Awning: Thai Silk dan Lycra

**Tips penjagaan: Cuci dengan merendam sahaja!! Kemudian jemur


AWNING LYCRA



KOD: LE05
Status: Available
Color: Soft Purple