Pages

Monday, September 12, 2011

LUCKY FOLLOWER FOR THIS MONTH SEPTEMBER

Surprise!!!
Tahniah buat dear CucuCikEmbun, 
Lucky Follower MIz IrYa Boutique bulan ini.

Pls email / contact kami ASAP untuk Free Gift julung2 kali ini.
Semoga gembira dengan pemberian kami!!

Credit from http://cucucikembun.blogspot.com




**Tahniah buat adeq NOR ZALILAH!!
Buat yang tak mahu terlepas peluang, jom follow reramai!!


Pada yang nak bace komen beliau yang sangat best, jom ke
http://cucucikembun.blogspot.com/2011/09/cce-jadi-lucky-follower-miz-irya.html
pada adeq CCE, mekasih banyak2 atas entry yang 
meletops tu.




Kakak CCE yang menggayakan tudung dari MIz IrYa Boutique!! 
Cuteeeee...nak tengok lebih lagi klik la link di atas tu ya...;)


Akak sukeeee.....





7 comments:

  1. Hi akak cantik. Saya Aimie. saya nak join jugaklah gift dari akak ni. :)

    ohya! kalau nak join segmen menambah follower tu sng je.

    1. akak bt 1 entry bertajuk "segmen xx-tra followers"
    2. akak copy gambar segmen tu dekat entry saya tu. dekat entry akak.
    3. akak boleh cakap2 sikit pasal blog saya then tag kepada 3 org rakan blogger akak.
    4. dah siap post, publish and copy link entry akak tu dan send dekat ruangan komen dkt blog saya.

    setle dah kak. Contoh boleh gi kat blog ni >> http://ainouracollections.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

    ReplyDelete
  2. wah bestnyer dapat free gift! :) dah follow.. tp tak jumpe button google,so follow yg button kat atas jer ar..:)

    ReplyDelete
  3. sama2 adeq CCE
    entry tu memang the best!!

    ReplyDelete
  4. wa...cantinye die...nice2x..mcm best je

    ReplyDelete