Pages

Wednesday, September 28, 2011

INNER NECK COTTON - SOLD OUT

Penggemar koleksi S kembali lagi.
Kali ni beberapa warna baru dan paling best, sangat selesa dipakai.
Saya sendiri rambang mata. 
Seperti biasa, material diperbuat dari fully cotton yang sejuk.
Awningnya buleh dimuncungkan untuk wajah tirus. Tak melekap saja didahi.
Kali ini lebar bukaan awning boleh memuatkan juga mereka yang bersaiz "L" juga. Bestkan? ;)

Harga: RM 25.00 (Tak termasuk pos)

Saiz: S

Design: Puff dihujung kain, Double Stitch diAwning (Senang dibentuk)


KOD: INN26
Status: SOLD OUT
Color: Sea Blue


KOD: INN27
Status: SOLD OUT
Color: Pink Cun!!


KOD: INN28
Status: SOLD OUT
Color: Turqouise


KOD: INN29
Status: SOLD OUT
Color: Whitey Grey


KOD: INN30
Status: SOLD OUT
Color: Grey


KOD: INN31
Status: SOLD OUT
Color: Soft Orange


KOD: INN32
Status: SOLD OUT
Color: Orange


KOD: INN33
Status: SOLD OUT
Color: Milky Brown


KOD: INN34
Status: SOLD OUT
Color: Whitey Brown


KOD: INN35
Status: SOLD OUT
Color: Purple


KOD: INN36
Status: SOLD OUT
Color: Green


KOD: INN36
Status: SOLD OUT
Color: Black, warna wajib..


















Monday, September 26, 2011

SYRIA HAWAIAN (ROPOL) 2 - SOLD OUT

Salam sayunk pada semua especially yang tertunggu2 edisi ROPOL ni.
Memang panas dan meletops!!
Kali ni ada tambahan beberapa color baru. 
Masih tampil elegant dan menawan. Pada yang masih merancang2
tudung AidilAdha anda, mungkin ini sangat bersesuaian.

Awning lembik tapi utuh bila dipakai kerana lapisan jahitan double-stitch menjadikan
senang dibentuk mengikut bentuk wajah anda. Paling penting, sangat selesa dan 
tak panas bila dipakai. Cepat sebelum habis lagi...

Harga: RM 45.00 (Tak termasuk Pos)

Saiz: M sahaja

Design: Ropol Eksklusif Ala Pearl


KOD: SR13
Status: SOLD OUT
Color: Body Grey, Curly Black


KOD: SR14
Status: SOLD OUT
Color: Body Pink, Curly Light Pink


KOD: SR15
Status: SOLD OUT
Color: Body Blue Turqouise, Curly Light Turqouise


KOD: SR16, (Warna Baru)
Status: SOLD OUT
Color: Body Teh susu, Curly Cream


KOD: SR17, (warna baru)
Status: SOLD OUT
Color: Body Cream, Curly Teh Susu


KOD: SR18
Status: SOLD OUT
Color: Body Dark Brown, Curly Cream


KOD: SR19
Status: SOLD OUT
Color: Body Cream, Curly Dark Brown


KOD: SR20
Status: SOLD OUT
Color: Body Orange, Curly Orange Bata


KOD: SR21
Status: SOLD OUT
Color: Body Hijau Lumut, Curly Light Green





KOD: SR22
Status: SOLD OUT, (warna baru...sukenya warna ni)
Color: Body Light Purple, Curly Light Purple Benang Dark Purple










Thursday, September 22, 2011

SYRIA COTTON EMBOSSED - SOLD OUT

Salam sayunk buat yang masih setia mengunjungi kami disini.
Even agak lewat kali ini, nak juga menambah koleksi dalam 'gedung' kami.
Trend yang semakin menjadi pilihan ramai ini tak perlu diperkenalkan lagi.
Syria cotton yang sejuk dan ringan. 
Senang sangat nak memakainya kerana konsep sarung dan siap!!
2 jahitan kemas awning, memudahkan ianya terletak dan tak perlu risau terkelepet dan comot.
Memang puas hati sangat2. 

Saiz: M

Harga: RM 35.00 (Tak termasuk pos)

Cara Mencuci: Rendam dlm air sabun dan jemur.


KOD: SC01
Status: SOLD OUT
Awning: Cotton


KOD: SC02
Status: SOLD OUT
Awning: Denim


KOD: SC03
Status: SOLD OUT
Awning: Denim


KOD: SC04
Status: SOLD OUT
Awning: Cotton


KOD: SC05
Status: SOLD OUT
Awning: Cotton








Monday, September 12, 2011

LUCKY FOLLOWER FOR THIS MONTH SEPTEMBER

Surprise!!!
Tahniah buat dear CucuCikEmbun, 
Lucky Follower MIz IrYa Boutique bulan ini.

Pls email / contact kami ASAP untuk Free Gift julung2 kali ini.
Semoga gembira dengan pemberian kami!!

Credit from http://cucucikembun.blogspot.com




**Tahniah buat adeq NOR ZALILAH!!
Buat yang tak mahu terlepas peluang, jom follow reramai!!


Pada yang nak bace komen beliau yang sangat best, jom ke
http://cucucikembun.blogspot.com/2011/09/cce-jadi-lucky-follower-miz-irya.html
pada adeq CCE, mekasih banyak2 atas entry yang 
meletops tu.




Kakak CCE yang menggayakan tudung dari MIz IrYa Boutique!! 
Cuteeeee...nak tengok lebih lagi klik la link di atas tu ya...;)


Akak sukeeee.....





Wednesday, September 7, 2011

COTTON CURLY EKSKLUSIF - SOLD OUT

Sori lambat kit update. Masih mood rayalah katakan.
Kali ni Hijab yang lain dari lain (memang tak dapek dimano2 eh) diperkenalkan.
Sangat cantik dan setelah mas memakainya, memang sukee sgt!.

Material dari 100% cotton yang best dan sejuk, dijamin takkan panas memakainya. 
Menarik lagi ditambah jahitan curly berlapis2 di body tudung, membuat anda
nampak lebih berbeza dan anggun pasti!

Paling penting, senang sangat nak match ngan baju raya anda. Visor diperbuat dari Codroy mewah dihiasi taburan corak bunga yang menonjolkan kelainan sipemakai. Tak mau citer panjang....jom try satu!

Price: RM 38.00 sahaja
**Not Include Postage!!

Saiz: M sahaja dear

Penjagaan: Rendam dalam air sabun dan jgn renyuk visornya. Terus gantung diampaian.


KOD: CE01
Status: SOLD OUT
Color: Hijau Lumut


KOD: CE02
Status: SOLD OUT
Color: Oren Masak


KOD: CE03
Status: SOLD OUT
Color: Hijau


KOD: CE04
Status: SOLD OUT
Color: Coklat Muda


KOD: CE05
Status: SOLD OUT
Color: Pink Muda


KOD: CE06
Status: SOLD OUT
Color: Ungu Muda


KOD: CE07
Status: SOLD OUT
Color: Biru Turqouise


KOD: CE08
Status: SOLD OUT
Color: Pink Terang


KOD: CE09
Status: SOLD OUT
Color: Ungu Kusam


KOD: CE10
Status: SOLD OUT
Color: Coklat Gelap


KOD: CE11
Status: SOLD OUT
Color: Coklat Gelap (berbeza cuma dibenang yang berlingkar dan corak visornya)


KOD: CE12
Status: SOLD OUT
Color: Hijau Susu