Pages

Tuesday, June 14, 2011

FEZRINA VELVET N CODROY 3 - SOLD OUT

Pattern Velvet n Codroy kembali!!
Body diperbuat dari cotton lembut dan sangat terletak bila dipakai dibahu anda.
Koleksi kali ni tampil lebih elegant dengan kombinasi rekaan yang lebih Eksklusif.
Leh la juga mula kumpul tudung untuk Raya ni kan...plan2 nak pakai warne apa tahun nikan..ehehhehe

Design: Kelim Karipap di V-Shape dan Hujung tudung, Tambahan Curly di body tudung

Visor: Codroy n Velvet 

Saiz: M saja 

Cara cucian: Direndam dengan serbuk cucian dan gosok jer sikit2. 
**Note: Jangan pula masuk washing machine, dah tentu2 awningnya patah.. ;)

Price: RM 40.00 (Tak termasuk Pos)
**Free pos utk pembelian 2 keatas


KOD: FVC114
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: FVC115
Status: Out Of Stock
Color: Dark Brown


KOD: FVC116
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC117
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC118
Status: Out of Stock
Color: Black


KOD: FVC119
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC120
Status: Out of Stock
Color: Purple


KOD: FVC121
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC122
Status: Out of Stock
Color: Green


KOD: FVC123
Status: Out of Stock
Color: Turqouise Blue

No comments:

Post a Comment