Pages

Tuesday, June 28, 2011

SYRIA POLOS COTTON (PRINTED) - SOLD OUT

Sukee...sukee...sukee
Suke sangat pada Syria Polos ni!
Skang ni lak memang dah jadi trend ramai pada koleksi ni. Tak terlepas lah saya juga, 
dah sangat jatuh cinta pada pattern ni. Bukan apa, senang sangat nak dijaga.
Kalau nak basuh, leh terus je campak dalam washing machine. Dijamin tak rosak n tak yah nak risau awning patah n kemek. 

Kali ni, corak2 cantek dan gojezz menanti peminat syria polos ni. Senang sangat nak mix n match ngan baju kurung atau t-shirt anda. Tak rugi lah kalau memilikinya!.
Susah2 nak cakap, cubalah satu. Anda pasti puas hati bangat!!

PRICE: RM 37.00 (Tak Termasuk Pos)
**Beli 3 keatas, leh dpt free pos k

Material: 100% Soft Original Cotton
**Pakai memang terletak n sejuk jer

Saiz: M jer 

Design: Curly Puff Double


SOLD OUT...TQ




**Atas sambutan menggalakkan, Mas akan restock koleksi ni, cuma mungkin tak berapa nak banyak dah corak yang ada. So, cepat ya siapa yang terlepas tu...Grabb!!


KOD: SCP01
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK


KOD: SCP02
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: GREY
**Yang restock kali ni fully cotton termasuk visornya. Tak sempat shoot, so
visornya n body sama corak, bukan plain.


KOD: SCP03
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK + BROWN


KOD: SCP04
STATUS: SOLD OUT
COLOR: MIX


KOD: SCP05
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: PEACH + GREY





KOD: SCP06
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK + ORANGE


KOD: SCP07
STATUS: SOLD OUT
COLOR: BLUE SKY


KOD: SCP08
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MIX


KOD: SCP09
STATUS: SOLD OUT
COLOR: MIX



















Sunday, June 26, 2011

DENIM ALA PEARL (PRINTED) - SOLD OUT

Pada yang suka koleksi gabungan Plain n Printed, leh tengok disini.
Tidak menghampakan dan sangat cantik-cantik semuanya!!
Kualiti kain dari Denim Korea dan bukannya dari Denim China (keras dan bila dipakai nampak keras).

Promosi Raya ni, nak bagi special Price kit. So, leh lah save kit duit n budget utk kuih raya laks kan..
Jangan lepaskan peluang ni!! Cepat!!

RAYA PRICE: RM 38.00 (Tak Termasuk Pos)
**Beli 2, Free pos.. macam biasa

Saiz: M jer dear

Cucian: Just rendam kit ngan sabun n gosok2 kit jer body tudung. Jangan renyuk Awning laks...Habes lah penyek


SOLD OUT!!


KOD: TDJ176
Status: OUT OF STOCK
Color: Black
Design: V-Shape


KOD: TDJ177
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: TDJ178
Status: SOLD OUT
Color: Grey + Clorox Grey
Design: V-Shape


KOD: TDJ179
Status: OUT OF STOCK
Color: Green + Clorox Green
Design: U-Shape


KOD: TDJ180
Status: OUT OF STOCK
Color: Pink + Black
Design: U-Shape, Plate Button


KOD: TDJ181
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: TDJ182
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: TDJ183
Status: OUT OF STOCK
Color: Black + Pink
Design: U-Shape + V-Shape


KOD: TDJ184
Status: OUT OF STOCK
Color: Blue Black
Design: U-Shape





















DENIM ALA PEARL HAYA (PLAIN) - SOLD OUT

Musim Raya sudah semakin hampir. Sebulan lagi dan sudah pasti ramai sudahpun merancang warna tema 
untuk Raya kali ini. Koleksi denim menawan kali ini datang dengan 
warna-warna yang pelbagai dan pilih jer untuk dikenakan dengan baju kurung anda!!
Sapa kata tudung denim tak leh pakai ngan baju kurung? Pasti ramai yang tertoleh pada anda...Tak caya, cube lah

Untuk Harga Raya kali ini, kami sepakat untuk menawarkan harga jauh lebih murah 
dan berpatutan. Paling penting, anda puas hati dan kualiti dijamin baiikkk punyaaa...

RAYA PRICE: RM 38.00 (Tak termasuk pos)
**Beli 2 keatas, Free Pos ok...

Saiz: M jer 


SOLD OUT

KOD: TDJ166
Status: OUT OF STOCK
Color: Dark Purple
Design: M-Shape, Star Button


KOD: TDJ167
Status: OUT OF STOCK
Color: Pink cute..
Design: M-Shape, Star Button


KOD: TDJ168
Status: OUT OF STOCK
Color: Light Purple
Design: M-Shape, Star Button


KOD: TDJ169
Status: OUT OF STOCK
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: TDJ 170
Status: OUT OF STOCK
Color: Black Gojezz
Design: M-Shape, Star Button


KOD: TDJ171
Status: OUT OF STOCK
Color: Light Grey + Grey
Design: M-Shape, Star Button


KOD: TDJ172
STATUS: SOLD OUT
!! REFER HARGA RUNTUH RAMADHAN Untuk belian HEBAT

KOD: TDJ173
Status: OUT OF STOCK
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: TDJ174
Status: Out of Stock
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: TDJ175
Status: OUT OF STOCK
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price











Thursday, June 23, 2011

SYRIA DENIM V7 - SOLD OUT

Tak banyak warne untuk kali ni punya items. Just Restockable
items yang sebelumnya atas permintaan. 
Koleksi yang gojezz ni very limited. Pastikan tidak ketinggalan memilikinya!!

Price: RM 39.00 jer
(Tak termasuk postage, Free pos untuk 2 items n above)

Material: Denim Soft

Saiz: M

Design: V-Shape Curly, Plate Button


Status: SOLD OUT
KOD: SYD136
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

Status: SOLD OUT
KOD: SYD137

Status: Out of Stock
KOD: SYD138
Color: Black 


Status: SOLD OUT
KOD: SYD139



Tuesday, June 14, 2011

FEZRINA VELVET N CODROY 3 - SOLD OUT

Pattern Velvet n Codroy kembali!!
Body diperbuat dari cotton lembut dan sangat terletak bila dipakai dibahu anda.
Koleksi kali ni tampil lebih elegant dengan kombinasi rekaan yang lebih Eksklusif.
Leh la juga mula kumpul tudung untuk Raya ni kan...plan2 nak pakai warne apa tahun nikan..ehehhehe

Design: Kelim Karipap di V-Shape dan Hujung tudung, Tambahan Curly di body tudung

Visor: Codroy n Velvet 

Saiz: M saja 

Cara cucian: Direndam dengan serbuk cucian dan gosok jer sikit2. 
**Note: Jangan pula masuk washing machine, dah tentu2 awningnya patah.. ;)

Price: RM 40.00 (Tak termasuk Pos)
**Free pos utk pembelian 2 keatas


KOD: FVC114
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price

KOD: FVC115
Status: Out Of Stock
Color: Dark Brown


KOD: FVC116
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC117
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC118
Status: Out of Stock
Color: Black


KOD: FVC119
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC120
Status: Out of Stock
Color: Purple


KOD: FVC121
Status: SOLD OUT
**REFER TO "RAYA SALES" ENTRY for special price


KOD: FVC122
Status: Out of Stock
Color: Green


KOD: FVC123
Status: Out of Stock
Color: Turqouise Blue