Pages

Thursday, March 3, 2011

CARA - CARA MENGGAYAKAN SHAWL


CARA PAKAI SHAWL ROSE:

Dan seperti dijanjikan, cara2 pemakaian shawl ros ni dibawah...cubelah yer...memang nampak sangat cantik dan gojezzzzz.....


Actually sama jer macam pakai selendang / tudung bawal kite..


Boleh pakai dengan inner neck / tak pakai pun tak pe...terpulang (ikut selera). Saya pakai anak tudung lycra plain.



1. sebelah tudung pastikan pendek dari sebelah...terpulang cam ner nak kasi bunga tu appear nanti. Pinkan dibawah dagu.


2. Tarik tudung yang panjang tadi, dan lilitkan dikepala. Make sure kalau nak bunga tu didada, adjustkan. Pas tu pin kan diatas kepala supaya kemas dan terletak.


3. Lilitkan sehingga ketepi, dan kemaskan bunga agar nampak didepan / mana2 yang suke k..



4. Pin kan atau sematkan tepi tudung agar terletak dan kemas.


Akhirnya siap!! simple and trendy kan...tak caya cubelah...











No comments:

Post a Comment