Pages

Tuesday, December 13, 2011

INSTANT CHIFFON HASNA' - SOLD OUT

Hasna' nama diberi untuk koleksi terbaik kali ini. Bermaksud ''Cantik'' sebab 
kualiti dan mutu yang diberikan memang terasa bila memakainya.

Dibuat dari gabungan cotton yang sangat ringan dan kain
chiffon polka dot cute, tampil mewah dan bergaya.
Awning berpengeras yang dijahit panjang ke tulang pipi, membentuk 
wajah nampak bujur dan jelita.

Sangat rugi tak memilikinya, kerana items sangat terhad!

Harga kami tawarkan adalah RM 45.00 sahaja!!
Standard harga diluar RM 55 - RM 60.00
(Tak termasuk pos)

Saiz: M

Tips cucian: Dibasuh tangan dengan rendaman air sabun sahaja. JANGAN masuk mesin
untuk mengelakkan fabrik dari rosak dan awning patah.


KOD: CHN01
Status: SOLD OUT
Color: Pink Sweet
Awning: Polka dot white
Chiffon: Polka Dot Black

KOD: CHN02
Status: SOLD OUT
Color: Maroon (Merah Hati)
Awning: Polka dot black
Chiffon: Polka Dot white


KOD: CHN03
Status: SOLD OUT
Color: Purple Cantik
Awning: Cute Small Flower
Chiffon: Polka Dot turqouise


KOD: CHN04
Status: SOLD OUT
Color: Dark Blue
Awning: Polka Dot white
Chiffon: Polka Dot Dark Blue

KOD: CHN05
Status: SOLD OUT
Color: Cream
Awning: Cute Small Flower
Chiffon: Polka Dot white


KOD: CHN06
Status: SOLD OUT
Color: Maroon 
Awning: Polka Dot white
Chiffon: Polka Dot white







Monday, December 12, 2011

JOM SERTAI CONTEST SENYUMAN MENAWAN


Ops!..sebelum tu nak habaq kit. Contest ni bukan dianjurkan oleh
pihak kami, MIz IrYa Boutique. Tapi oleh Ordinarius Puer
Kalau berminat untuk join, cepat2 tau. Banyaaaak hadiah2 menarik menanti anda.
**Kami bermurah hati sponsor one of the gift tu nanti.

Senang sangat syarat2 contest ni. Jangan buang masa. Cepat join tau...^v^


Thursday, December 8, 2011

CARA - CARA MENGGAYAKAN SHAWL

Salam Jumaat yang diberkati buat semua yang mengunjungi kami.
Hari itu, mas janji nak ajar tutor pakai shawl mcm mas pakai tu kan? (Refer gambar bawah)
Ok, sebelum tu maaf lambat buat tutor sebab ada beberapa teknikal prob. 
Apapun, baru hari ini dpt selesaikannya.
Even gambar tak berapa clear, mas just tunjukkan juga untuk yang eager nak tahu k.
Jom cuba yang baru...tampil berani dan yakin lagi...




a. Mesti pakai inner. Mas pakai yang melekap didahi tu k. Kalau yang muncung tu tak berapa nak nampak effectnya nanti. Selendang panjang.
b. Kelepitkan kedua belah sisi tudung (dipipi) dengan kemas.
c. (Setelah dikelepit, akan jadi seperti ini).
d. Tarik yang panjang dan yang pendek kedepan. Yang panjang dibawah dan dililitkan sepanjang kepala. Tarik ketat dan kemaskan.
e. Pinkan yang atas kepala agar selendang tidak bergerak dan terletak. (Yang pendek boleh dilihat terjuntai di depan kan!..)
f. Yang pendek tadi dipintal.
g. (Setelah dipintal)
h. Masukkan di bawah selendang dan dibawa ke sebelah.
i. Pinkan untuk keselamatan.
j. Selendang yang berlebihan didepan, boleh diadjust. Hanya tarik dan ikut selera samada nak labuh / pendek. Tapi jangan tarik banyak sangat, sebab nanti yang belakang akan singkat. 
k. Siap! Leh cuba untuk yang sukakan cabaran dan fesyen! Tak rugi....SELAMAT MENCUBA...

Tuesday, December 6, 2011

SYRIA ROPOL CHIFFON

Cun!Cun! Semuaa cun2x!! 
Koleksi yang hot ini kembali lagi. 
Syria Ropol Chiffon dengan warna2 baru..

Sedikit info tentang hijab ini.
Material diperbuat dari cotton korea. Sangat soft (lembut) dan selesa.
Awning tiada pengeras yang semakin menjadi pilihan kini. Jangan risau, 
awningnya dijahit panjang sehingga ke pipi membentuk ilusi tirus
pada pemakai yang pipinya bulat ^o^...

Eksklusif apabila renda ropol chiffon polka dot menghiasi hujung tudung.
Terletak sahaja bila dipakai. Kepuasan pasti akan anda rasai bila memakai hijab ini.

Kalau awal dulu kami tawarkan harga RM 50.00 sehelai,
kini ianya cuma RM 43.00 sehelai. 
**Free Pos untuk pembelian 2 keatas ok...best kan?!

Saiz: M (tutup dada, jangan risau)


KOD: SRC11
Status: SOLD OUT
Color: Dark Choc


KOD: SRC12
Status: SOLD OUT
Color: Cream




KOD: SRC13
Status: SOLD OUT
Color: Gold




KOD: SRC14
Status: SOLD OUT (REFER JUALAN MURAH UNTUK HARGA RUNTUH)
harga yang menarik!)
Color: Yellow Mustard



KOD: SRC15
Status: SOLD OUT
Color: Olive Green



KOD: SRC16
Status: SOLD OUT (Refer di entry SALE VAGANZA untuk
harga yang menarik!)
Color: Red Chilli Pepper (saja jer tambah pepper tu...)



KOD: SRC17
Status: SOLD OUT
Color: Grey




KOD: SRC18
Status: SOLD OUT
Color: Black 



KOD: SRC19
Status: 1 more Available  (REFER JUALAN MURAH UNTUK HARGA RUNTUH)
harga yang menarik!)
Color: Maroon




KOD: SRC20
Status: SOLD OUT
Color: Navy Blue





KOD: SRC21
Status: SOLD OUT
Color: Purple

Sunday, December 4, 2011

LUCKY FOLLOWER FOR NOVEMBER N DECEMBER

Salam, semua. Rasanya last month kami belum undi 
cabutan bertuah untuk LUCKY FOLLOWER kami kan...
So, untuk bulan ini, dua nama bertuah akan diumumkan dan didahului dengan 
ucapan TAHNIAH! dari kami. 
Pada anda yang tidak terpilih, jangan sedih.
Mungkin rezeki anda next month, atau next2 month lain...hehehe sabaaaar....


1. Tahniah buat dear Adik Shahirah Sherra
Lucky Follower MIz IrYa Boutique bulan NOVEMBER lepas. 


Photobucket
Credit from Shahirah Sherra.



2. Tahniah juga buat dear Adik Atiqaa Payung
Lucky Follower MIz IrYa Boutique bulan DECEMBER  ini.


Credit from Adik Atiqaa Payung


**Pls email / contact kami ASAP untuk Free Gift kali ini.
Semoga gembira dengan pemberian kami!!





Tuesday, November 29, 2011

TWIST 3 SEGI ALA PEARL - SOLD OUT

Koleksi baru dan Cute sangat kali ni.
Ala2 Pearl design, dan sangat selesa mutu kainnya.
Material 100% dari cotton yang mas jamin sangat2 memang tak panas!
Awning Keras yang direka khas panjang ke tulang pipi, menyembunyikan pipi pemakai yg gebu2 gitu...

Design ini boleh dipakai silang (twist) ke kiri / kanan. Ikut selera anda.
Kombinasi dua warna memudahkan anda untuk mix n match nanti. Ada kelim puff
di hujung dan sambungan antara kombinasi dua warna tudung.

Paling istimewa dan membuatkan ianya nampak grand, Plate Button
yang lain dari lain menghiasi sepanjang hujung tudung.
Pertama kali memakainya, terus jatuh hati...comeeeyyy...

Untuk tudung eksklusif ini, harga yg kami tawarkan: RM 45.00 shj (Tak termasuk Pos)
**Berita Baik!: Pembelian 2 keatas, Free Pos k...

Saiz: Fit to M dan L size
(menutup dada)
Tip: sesape yang suke pendek, leh tarik tudung sampai belakang. 

Penjagaan tudung: Rendam dlm air sabun dan gantung. Jangan basuh mesin untuk
menjaga kualiti kain, awning dan plate button.


**Plate Button yang cute!! series....




KOD: TWP01
Color: Light Brown / Maroon
Awning: English Style Codroy
Status: SOLD OUT



KOD: TWP02
Color: Black / Purple
Awning: English Style Codroy
Status: SOLD OUT




KOD: TWP03
Color: Light Brown / Maroon
Awning: Polka Dot White
Status: SOLD OUT




KOD: TWP04
Color: Light Brown / Dark Brown
Awning: Polka Dot Pink
Status: SOLD OUT


KOD: TWP05
Color: Black / Purple
Awning: English Style Codroy
Status: SOLD OUT


KOD: TWP06
Color: Black / Purple
Awning: Polka Dot Black (Base White)
Status: SOLD OUT





Wednesday, November 23, 2011

SHAWL JAMEELAH

Assalamualaikum pengunjung setia kami...
Koleksi selendang yang sesuai buat semua yang simple tapi still vouge...(kena pada gayanya).

3 warna yang berbeza di depan tudung 
menambah seri anda bila memakainya (ikut selera masing2 nak gayakan can mana).
Boleh dipakai dengan inner neck, atau begitu saja. 

Harga: RM 26.00
FREE POS!!

(Refer di entry SALE VAGANZA untuk
harga yang menarik!)

Material: Chiffon


Length: 1.5 M, Width 0.5M




KOD: SJ01
Status: SOLD OUT
Body Color: Grey
Line Color: Black, Light Pink

KOD: SJ02
Status: Available  (REFER JUALAN MURAH UNTUK HARGA RUNTUH)
Body Color: Turqouise
Line Color: Light Pink, White


KOD: SJ03
Status: OUT OF STOCK
Body Color: Purple
Line Color: Black, White


KOD: SJ04
Status:  OUT OF STOCK
Body Color: Maroon
Line Color: Black, White


KOD: SJ05
Status: SOLD OUT
Body Color: Red
Line Color: Black, White



KOD: SJ06
Status: SOLD OUT
Body Color: Light Purple
Line Color: Light Purple, White

KOD: SJ07
Status: SOLD OUT
Body Color: Merah Bata
Line Color: Light Pink, White


KOD: SJ08
Status: SOLD OUT
Body Color: Hijau Lumut
Line Color: Lime Green, White









Monday, October 3, 2011

TUDUNG INSTANT ROPOL (RUFFLE) - SOLD OUT

Salam sayung dan kembali lagi koleksi glamer dan panas,
yang menjadi trend kali ini, Ruffle di MIz IrYa Boutique.
Material dari fully cotton dan dijamin sangat selesa!!

Awning dan Ropol (Ruffle) dipilih dari kain terbaik, bercorak.
Sangat sesuai sekali dipakai baju kurung bercorak / kosong. Santai dan tetap mementingkan mood
elegant pada pemakai. Koleksi sangat terhad.Memang tak akan ada lagi lepas ini..
So, cepat ya!.


Harga: RM 45.00 sehelai (Tak termasuk pos)
SURPRISE!!: Beli 2 keatas, Free Pos keseluruh Malaysia ya!!

Saiz: M

Keistimewaan: Pernah beli syria ropol? Ropol Instant ni setanding Syria Ropol. Kemas dan Terletak dibahu


KOD: IR01
Status: SOLD OUT
Color: Purple


KOD: IR02
Status: SOLD OUT
Color: Purple (Beza corak diawning, sama kod IR01)


KOD: IR03
Status: SOLD OUT
Color: Dark Brown, Ruffle Orange


KOD: IR04
Status: SOLD OUT, memang gojez!!
Color: Dark Brown (Beza corak diawning, sama kod IR03)


KOD: IR05
Status: SOLD OUT
Color: Grey, Ruffle Red


KOD: IR06
Status: SOLD OUT, suke yang ni..
Color: Black, Ruffle White (warna wajib!)