Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, August 11, 2016

SAYA SENDIRI TELAH TERTIPU PRODUK SOFEEYA DIAMOND

JAWAB!! JANGAN TAK JAWAB...DOSA TAU...


Semoga beroleh kesejahteraan kepada kalian secara tidak langsung. Aamiin..

Kali ni entry saya nak gosip kit. Gosip ni sebenarnya dah lama nak tulis di wall ni, cuma tak berkesempatan. Kali ni, saya tekad curik masa lunch nak update cerita terkini & panas di blog ciput Mas ni.

Entry kali ni Mas memang nak luahkan apa yang tersimpan dalam hati ini. Semua ni kerana produk Sofeeya Diamond nih!!! Terus terang Mas cakap, Mas dah kene tipu...Bengang betul sebab kenapa lambat saaaangat Mas dapat kesan penipuan produk ni!!!


Ok, mana Mas tak hangin!! Dia kata, produk ini boleh menyelesaikan masalah jerawat dalam tempoh 7 harikan...tapi sebenarnya tak sampai 3 haripun, jerawat dah kecut dan jeragat semakin pudar. Mesti korang kata Mas ni saje je nak promo lebih barang ni kan...SILAP...anda SILAP...sebab?

Mas sendiri dah menggunakan produk ini pada Mas sendiri!!! Tak percaya??????
Mas buktikan dengan perkongsian gambar Mas yang sebelum dan selepas penggunaan produk ini. 
Korang bayangkan Mas sendiri sanggup bekorban untuk jadi testimoni produk ini sebab....

SEBAB APA? 
Sebab Mas dah fed-up dengan produk2 lain yang Mas dah try. Duit habis melayang...tapi penyelesaian untuk kulit Mas tak juga selesai. Kulit pun kusam dan jerawata pula kalau naik lagi beso macam jerawat batu. Maluuuuuuuu

Last2 Mas decide nak try produk Sofeeya Diamond skin care ni. Kamikaze lah ni...ni yang nak share ni....


SEBELEUM SOFEEYA

Malu sebenarnya nak share gambar. Tapi untuk membuktikan produk Sofeeya Diamond ni berkesan (untuk kulit Mas), terpakselah jugak...(Maaf en chuben masukkan gambar awak senyap2)...
Kalau perhatikan betul2 Mas ada banyak jerawat kecil2 ngan jeragat (zoom gambar kalau nak pastikan)....rimas tengok jeragat yang semakin banyak ngan malu jerawat mula bertepek2 dimuka. Lepas makin ketara, Mas terus decide tukar Sofeeya sambil hati berkata2 moga2 pilihan kali ni jadi.

Korang mesti tertunggu2 kan gambo selepas laks...



SELEPAS SOFEEYA DIAMOND
 (Abaikan tudung sama saya pakai...sebab saya suke warna natural)

Ni bukan tipu ok...Cuma tertipu sebab lambat try produk ni..boleh nampak tak perbezaannya kan????
Nak share skit ape lg yang best pasal Sofeeya Diamond Skincare ni.

Mas dah try few produk sebelum Sofeeya Diamond (Seb baik tak jahanam teruk kulit muka...Alhamdulilah...). Ikhlas dari hati, kebanyakan produk Mas pakai...macam krim malam dan siang, melekit2 dan 'berat' pada kulit muka kite. Bole rasa x selesa ngan macam rimas je kalau pakai.
Lain halnya dengan Sofeeya Diamond!!

Tekstur krim malam sgt ringan, sampai bila pakai kite rasa kulit kite bebas ngan free. Tak rimas dan bau sedap...Memang serasi dengan Mas.

Set siang yang bersama serum pun sama. Serum light dan tidak melekit. Then sapuan krim siang, sapu sikit je dah ok. Nampak smooth je...


Bukan nak kondem produk lain k...ni yg Mas sendiri rasa. Sebab sebelum ni ada cuba produk lain. Habis duit ratus2 juga bulan2. Sebab nak hilangkan jeragat n jerawat. Last2 produk yang depan mata yang menikam Qolbu...Tapi Mas tak kate semua produk diluar sana tak bagus ok...keserasian kulit Mas mungkin bersesuaian dengan Sofeeya Diamond skincare nih...

So  far Mas dah guna dalam 3 minggu. Mas puas hati n hope terus berpuas hati. Harga pun mampu milik, hanya RM 88.00 (Semenanjung) RM 98.00 (Sabah n Sarawak) -----tidak termasuk pos tau.
Produk boleh tahan 2 bulan. Memang saved costs dalam 1 kotak. 

Kalau ada yang ingin mencuba, boleh direct whatssapp je Mas. Mas memang akan balas nyew...cuma jangan main2 lah kan...

Bukan nak menunjuk, tapi kite kongsikan yang mana Mas rasa baik dan apa yang penting Mas sendiri telah mencubanya. Apa yang Mas nak tekan kan, kulit Mas serasi dengan produk ini dan so far tidak menghampakan Mas.


Sebelum terlupe....FREE GIFT ni kitew bagi tau. Mahal sabun ni, harga lebih kurang RM 35.00 seketul. Baik untuk masalah ketiak/celah2 yang darker tu kan...TAPI SEMENTARA STOK MASIH ADA TAU...Kalau dah habis, jangan pula ckp saya menipu. Sape cepat, dialah dapat...tui tak..

Babaai n bersambung di entry kemudian nanti...





Wednesday, July 27, 2016

APE ADA DENGAN FAIRLY SOFEA?

Skincare 4 dalam 1 FAIRLY SOFEEYA.

Fenomena skincare PEMUTIH terkini di pasaran. Rahsia kecantikan Yana Samsudin. Dapatkan hari ini.
[Makin PUTIH, HALUS & GEBU DENGAN FAIRLY SOFEEYA SKINCARE!
TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA UOLLSSS!] Skincare 4 dalam 1 kegemaran Pelakon YANA SAMSUDIN.

"Sebelum ni jerawat banyak, muka kusam je, Lepas nampak di FB YANA SAMSUDIN guna FAIRLY SOFEEYA dan kulit Yana Samsudin makin cantik, saya pun cub.. Lepas try Fairly Sofeeya, ramai tegur kulit muka da ok.. waaa, suka!
"Best lepas pakai skincare FAIRLY SOFEEYA, PUTIH dan berseri je walaupun tak pakai Make up. Cukup pakai lipstick dan eyebrow je, tak payah pakai foundation tebal tebal macam tepung dah. Kawan pun ramai tegur. Happy sangat !
Uollsss nak tau apa rahsia Fairly Sofeeya? Sila baca!
Sofeeya Diamond memperkenalkan rangkaian set penjagaan kulit wajah 4 dalam 1, untuk pemutihan, mengatasi jeragat dan pelindung matahari iaitu Fairly Sofeeya gabungan Alpha Arbutin, Kojic Asid, Vitamin B3, Susu Beras, Vitamin E dan juga Gold Satin Powder!
Fairly Sofeeya dilengkapi dengan 4 item berikut! LULUS KKM. Itu yang penting!!!!
1) Fairly Soap (60 gram) - NOT141001112K
2) Diamond Fairly Serum (15 ml) - NOT141001113K
3) SPF Fairly Cream (5 gram) - NOT141001114K
4) Sleeping Fairly Cream (5 gram) - NOT141005991K

Fairly Sofeeya menggunakan teknologi Microcaps, iaitu teknologi butiran mikro yang mampu menyimpan dan kemudian melepaskan 95-97% bahan aktif pada kulit. Fairly Sofeeya terbaik kerana mengandungi berbagai bahan aktif yang sangat neutral dan bernutrisi untuk kulit antaranya:
ALPHA ARBUTIN - Dikenali sebagai extrak bearberry dan mulberry putih, agen pemutihan yang sangat efektif. Ia juga mengurangkan penghasilan melanin untuk mencegah jeragat dan kulit kusam. Sangat efektif untuk kulit wanita asia yang sentiasa terdedah kepada cahaya matahari dan cuaca yang panas.
KOJIC ASID - Agen hebat untuk menghilangkan tompok hitam di wajah akibat kesan jeragat yang teruk. Menghilangkan ‘sun freckles’, melasma atau pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya matahari.
VITAMIN B3 - Meregenerasi sel kulit agar sentiasa nampak muda dan sihat seperti kulit bayi. Vitamin B3 terkenal dengan fungsi untuk merawat masalah jerawat. Ia mengandungi agen anti keradangan pada kulit, memberikan rongga kulit sistem pernafasan kulit yang baik, dan melindungi kulit dari kerosakan UV yang disebabkan oleh cahaya matahari.
SUSU BERAS - Melembapkan kulit dan mengatasi masalah kulit kering. Ia mengawal minyak yang berlebihan pada kulit penyebab masalah jerawat dan jeragat. Susu beras sangat berkesan dan agen pemutihan paling terkenal dari Japan. Susu beras lengkap dengan Vitamin, Asid Amino, Mineral dan Acid Organic yang mengoptimumkan keremajaan permukaan kulit. Dengan penghasilan extrak beras terbaik dan terpilih dan kaya dengan vitamin, ia memutihkan dan meregenerasi kulit menghasilkan kulit cerah berseri secara semulajadi.
VITAMIN E - Melindungi kulit dari kesan pencemaran alam sekitar, melindungi dari radiasi dan UV dari cahaya matahari. Vitamin E adalah pelembap yang sangat berkesan, mengandungi anti keradangan dan mampu untuk melambatkan kesan penuaan agar kulit sentiasa muda remaja.
GOLD SATIN POWDER - Serum Pemutih Fairly Sofeeya mengandungi serbuk satin gold untuk kulit sentiasa nampak berseri, gebu, menghapuskan kulit yang berkedut kerana faktor penuaan, dan menganjalkan kulit dari dalam, mengurangkan rongga kulit yang terbuka, kulit nampak halus dan cantik.
Bagi uollsss yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan Fairly Sofeeya, uollsss boleh lihat beberapa testimoni bergambar yang berjaya dari Fairly Sofeeya...Jom tengok



10988476_1606160009617972_5412295810679533153_n

Fairly semestinya mendapat kelulusan KKM serta dikeluarkan daripada kilang bertaraf GMP! Penggunaan Fairly Sofeeya dijamin selamat tanpa kesan sampingan!
[HARGA FAIRLY SOFEEYA SANGAT BERPATUTAN UOLLSSS!]
Harga Fairly Sofeeya memang berpatutan dengan kualiti kandungan item yang ada pada Fairly Sofeeya! Nak tau? Ok ini harga terbaik untuk uollsss!
Harga Fairly Sofeeya semua..
RM88 (SM) RM98 (SS) sahaja! Memang terbaik uollsss! (Harga tidak termasuk pos)

FREE GIFT....SEMENTARA STOK MASIH ADA KAMI BAGI JUGA...


P/S : Kami harap uollsss dapat share post ini, mudah-mudahan rakan-rakan uollsss turut perlukan Fairly Sofeeya!

Untuk mendapatkan stok yang semakin laju permintaannya ini, whatsaap  Mas di talian 012-9183532. Mas sentiasa akan membalas whatsapp anda laju2...
Thursday, July 21, 2016

AGENT WANTED

Assalamualaikum semua..
Ada berita baik untuk warga Melaka khususnya,
dan seluruh Malaysia.

Pihak Miz Irya Boutique ingin menawarkan keahlian menjadi ejen Sofeeya Diamond kami bagi menjana pendapatan bersama Miz Irya Boutique. Nak tahu bagaimana?


Sebelum itu, kebaikan menjadi ejen memang sangat banyak dan tidak merugikan!
Sungguhh...Yang pasti, anda tidak perlu mengeluarkan wang yang banyak untuk menyimpan produk sebaliknya, pihak kami yang akan menguruskan produk sehingga sampai ke pengguna.

 

Ejen tidak perlu pening kepala bagaimana ingin membeli dan menyimpan produk, tidak perlu memikirkan pengeposan saban hari, tidak perlu packaging/membuat bungkusan pesanan malah tidak perlu risau untuk mengeluarkan modal langsung. Semuanya akan dilakukan oleh kami. Malah, ejen akan menerima komisen yang dipersetujui bersama secara senang sahaja (selepas pelanggan membayar harga produk jualan).

Risiko? Langsung tiada. Sebab semuanya kami yang uruskan. 
Kami offer peluang ini kepada semua pelajar, suri rumah, malah suami2 yang diluar sana yang ingin menambah pendapatan sampingan anda.
TAPI....ingat, kami amat mengharapkan anda benar2 serius dan jujur bersama kami.

Pada yang berminat, sila whatsapp kami di talian 012-9183532, Mas dengan segara. Mas akan balas secepat yang mungkin. Jangan lepaskan peluang ini.




Friday, April 15, 2016

D-BERRY FIBRE

1. KENAPA PERLU DETOKS?

2. KENAPA DAH MAKAN SUPPLIMENT, TAPI TIADA PERUBAHAN? SAMA JEE MACAM DULU? 

3. KENAPA PERUT BUNCIT? SUSAH NAK KEMPISKAN PERUT WALAUPUN DAH EXERCISE...

4. PALING TERUK...KENAPA SELALU SEMBELIT ATAU MEMBUANG AIR BESAR?

Nak tahu kenapa?

Sebelum itu, biar Mas terangkan kepentingan Detoks dalam badan setiap orang. 

Detoksifikasi merupakan satu proses secara psikologi dan perubatan untuk mencuci toksin dalam mikroorganisma hidup, termasuklah dalam tubuh badan manusia. Dari segi perubatan, ia bermakna proses mengeluarkan bendasing dalam badan yang boleh menyebabkan perubahan tidak baik didalam badan manusia.

Proses detoksifikasi membantu mengeluarkan toksin, memberikan khasiat dan nutrisi untuk tubuh, dan membantu mengelakkan dari jangkitan kuman serta meningkatkan keupayaan tubuh badan (sistem imun) untuk mengekalkan kesihatan. 



Kedua-dua gambar diatas menjelaskan bahaya toksin yang semakin lama semakin berkumpul didalam badan tanpa dikeluarkan. Akibatnya, muncul pelbagai penyakit yang sering kedengaran seperti obesiti, kencing manis, darah tinggi khususnya.

Mungkin ada pelbagai cara untuk semua mengaplikasikan kaedah detoks samada secara natural atau moden. Terpulang kepada anda, namun disini Mas ingin kongsikan kaedah yang cepat dan pantas untuk detoks dan kekal sihat sepanjang hari. 

D-BERRY FIBRE



Produk yang semakin mendapat sambutan dikalangan pencinta kesihatan kerana dipaketkan didalam sachet dan pengguna hanya perlu tuang kedalam shaker(diberi percuma ok!)   bersama 200ml air bersih dan minum sebelum tidur. Keberkesanan akan dilihat pada keesokan hari, dimana pengguna akan membuang-buang (tapi bukan cirit-birit ok!). 

Bagaimana mengambil produk ini? Jangan risau, pada minggu pertama, setiap hari 1 sachet sebelum tidur. Masuk minggu ke-2, hanya 1 sachet 2 hari. Minggu ke-3, sudah boleh selang-selikan. Mungkin 3 hari sekali. Berbaloi kan?!.. 

 Harga yang kami tawarkan pula sangat berbaloi dan tak habis lagi....
Setiap pembelian ini, customer akan dapat FREE GIFT sabun BIRD NEST keluaran Sofeeya Diamond yang berharga RM 35.00. PERCUMA....Maknanya, customer akan dapat shaker, bird-nest soap, paper bag Sofeeya Diamond secara percuma sahaja dengan harga D-BERRY FIBRE:

RM 88.00 (Semenanjung Malaysia)

RM 98.00 (Sabah dan Sarawak)

**HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS


Antara feedback yang menggunakan D-Fibre


Tak teringin ke badan ringan dan selesa seharian?


Ini pula, Free Gift yang setiap customer akan dapat nanti. Best sangat sebab ianya,menegang dan memulihkan kulit kusam dan garis-garis halus diwajah. Berbaloi sangat...

Untuk fast-reply, boleh juga whatssapp Mas di talian 012-9183532. COD area Bukit Rambai, Melaka. 


INFO TAMBAHAN:

10 SEBAB KENAPA DETOKS....

1. KELUARKAN TOKSIN
Zaman ini banyak bahan kimia digunakan dalam hampir kesemua sumber disekeliling dan menyebabkan toksin tersimpan didalam sel2 badan malah otak kita. 

2.MENGELAKKAN PENYAKIT KRONIK
Paling digeruni kanser yang semakin hari semakin kerap didengar. Dengan Detoksifikasi, ia mampu melancarkan semua sistem didalam badan.

3. MENGUATKAN SISTEM IMUN
Apabila semua sistem berjalan teratur dengan baik, ia mampu meningkatkan sistem pertahanan  badan secara tiodak langsung dan kekal sihat.

4.MENGURANGKAN BERAT BADAN
Toxin menyebabkan keupayaan badan membakar lemak semakin berkurangan. Ia seterusnya menyebabkan berat badan akan bertambah dan timbul pelbagai penyakit seperti diabetes. Fungsi detoks mampu mengurangkan toksin dalam lemak dan meningkatkan metabolisma dalam tubuh.

5.MELAMBATKAN PENUAAN
Detoksifikasi mampu menghalang radikal bebas dan pelbagai logam dan toksin dari merosakkan sel-sel tubuh. Ia juga mempu meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi, antioksida dan vitamin yang mampu membantu melawan oksidasi pada sel.

6.MENINGKATKAN KUALITI HIDUP

7.MENINGKATKAN TENAGA

8.MEMBAIKI TAHAP KESIHATAN KULIT

9.MENYIHATKAN MINDA DAN EMOSI

10.MEMPERBETULKAN SEMULA SISTEM TUBUH

Tuesday, April 12, 2016

FAIRLY SOFEEYA


Assalamualaikum teman-teman yang sudi mengunjungi blog saya. Saya gagahkan kudrat untuk memastikan update produk baru yang semestinya khas untuk pengunjung blog saya ini.

Latest produk yang kian mendapat sambutan di Malaysia khususnya, Mas inging kongsikan produk 100% bumipitera yang mendapat kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia):

Set Penjagaan muka FAIRLY SOFEEYA!!!!

Kalau rajin tengok TV9, TV3 dalam Wanita Hari Ini, pasti perasan produk dari Diamond Sofeeya. Kalau tak percaya, boleh ke official fb beliau www.facebook.com/sofeeyadiamondofficial
untuk mendapatkan penjelasan lengkap dan mengenali produk ini dengan lebih dekat.

Set ini didatangkan lengkap dalam 1 kotak dimana ia mengandungi sabung susu beras, serum, krim malam dan foundation. Cara penggunaan produk ini? Jangan risau, semua disertakan didalam setiap pembelian ini. Paling best, especially sesuai untuk era ekonomi gawat macam ni, produk ini boleh tahan 2 bulan penggunaannya. 

Apa yang menariknya, produk ini mula hangat dan mendapat perhatian pengguna yang mementingkan kecantikan dan penampilan terutama bagi wanita bekerjaya. Tapi tak semestinya yang bekerjaya sahaja nak nampak cantik kan? Dengan harga mampu milik, pasti semua mampu memilikinya.

HARGA KAMI: RM 88.00
(Tidak termasuk pos)

Chop!!!!

Bukan tu sahaja, sementara stok masih ada, pembeli akan mendapat FREE sabun yang harga asalnya bernilai RM 35.00!! Iye....FREE SAHAJA!!! sementara stok masih ada.

Cakap banyak pun, tak guna kalau tak sendiri mencuba. Mas sertakan dibawah ni beberapa testimoni dan sedikit pengenalan produk ini. Pst...Mas dapat tahu produk ini mendapat sambutan hangat di Singapura dan Sabah Serawak. Dalam hati terdetik juga, 'bukan orang Sabah dan Sarawak tu dah cantik-cantik ke?'. Haaaa....inikan pula kita, jangan terlepas peluang untuk mencuba dan kekal cantik bersama Fairly Sofeeya...isi borang dibawah atau whatssapp Mas di 012-9183532 untuk fast-reply ok...


Step penggunaan Fairly Sofeeya


Duta Diamond Sofeeya, Yana Shamsuddin bersama owner Diamond Sofeeya.



Antara pelanggan yang menggunakan Fairly Sofeeya


Kat sini ada cara-cara penggunaan produk ini dan yang penting apa kandungan skincare ini.


Nampak tak NOT yang Fairly Sofeeya peroleh dari KKM?



Produk lengkap dalam 1 kotak yang cute

CEPAT TAU ORDER UNTUK FREE GIFT TU...SAPE CEPAT, DIA DAPAT!!



Wednesday, March 30, 2016

SKIRT MERMAID



Price: RM80 include poslaju

Material: Strechable medium light weight cotton 
Regangan 4" dari ukuran asal
Size S: Waist 25” hip 33” length 39”
Size M: Waist 27” hip 35” length 39”
Size L: Waist 28” hip 36” length 40”
Size XL: Waist 29” hip 37” length 40”
Size XXL: Waist 31” hip 39” length 41"






Ini beberapa testimonial customer yang telah membeli skirt mermaid:






Pilih sahaja warna yang dikehendaki,
whatssapp di 0129183532 atau isi borang pesanan dan tunggu kami membalas email cuties ya! Happy Shopping
Wednesday, March 23, 2016

BAWAL MANIA

ASSALAMUALAIKUM,
Mohon maaf kerana lama tidak update stok baru disini. Kekangan masa dan banyak perkara lain yang tidak dapat saya elakkan, hingga terpaksa menangguhkan patient pada bidang ini sementara sehingga waktu mengizinkan.

Tak mahu berbicara panjang, pada peminat bawal, kali ni stok kami nak let-go dengan harga best. sudi-sudilah membelek ya.

KOD: BWL101

KOD: BWL102

KOD: BWL103

KOD: BWL104


HARGA (Gambar 1-4): RM 10.00 (Tidak termasuk pos)




KOD: BWL105


KOD: BWL106


KOD: BWL107


KOD: BWL107


KOD: BWL108


KOD: BWL109

HARGA (Gambar 5-9): RM 15.00 (Tidak termasuk pos)

Pada yang berminat, boleh terus whatsapp kami di talian 012-918 3532. Serius buyer sahaja ya. JANGAN lupa isi borang di bawah page dengan lengkap!.Terima kasih.