Pages

Thursday, November 17, 2016

RAHSIA SOFEEYA DIAMOND





Entry kali ni, Mas nak share tips yang dikongsikan bersama pengusaha Sofeeya Diamondz yang super duper meletops, Cik Haniem Baharom. Tips ini hanya praktikal untuk pengguna SD sahaja okey....Maknenya, kalau anda pengguna SD, tips ni amat berkesan dan praktikal untuk anda. Mas memang akui, tetap setia bersama SD sebab banyak perubahan yang Mas rasakan semenjak menggunakan SD secara konsisten. Ingat tu...secara konsisten okey...bukan sekejap pakai ni, lepas tu tukar. Tak sampai sebulan, dah give up! So, minta maaf lah ye pada yang type macam tu...

Alhamdulillah, diam tak diam, ini dah masuk kotak yang ke-3 Mas proceed dengan SD, dan memang akui sangat puas hati menggunakan SD.

Okey, tak nak merepek. Mula2 disini, Mas nak kongsikan dulu beberapa testimonial yang berjaya setelah menggunakan produk SD ini secara konsisten. Meh sini kite jenguk dulu...
"No more eye-bag, thank you Sofeeya Diamond"

 Putih mulus wajah setelah menggunakan Sofeeya Diamond


Bacalah sendiri komen testimonial tu...kang kate Mas lak lebih2


Kalau nak tahu fungsi Sofeeya Diamond, anda boleh rujuk pics diatas bagi info yang lebih tepat. 


Ahaaa....malu la pulok. Nak tebeng muke, tapi demi membuktikan kecintaan pada produk Sofeeya Diamond ni, Mas tunjukkan wajah Mas SELEPAS penggunaan SD secara konsisten. Sekali lagi, konsisten wokeh...Eh, mana gambar SEBELUM?....Sabar laaa.....Baca dulu artikel Mas sampai habis. Tak suspens la kalau cam tu........


Ini salah seorang supporter Sofeeya Diamond, Kak Biah namanya. Thanks Kak Biah for your trust! Chewahh...speaking. Kak Biah merupakan kawan opis yang dah mula berjinak2 dengan Sofeeya Diamond. Cayalahhhh Kak Biah. Katanya, dia nak hilangkan jeragat/jerawat/dan seangkatan dengannya kat muke dia. Dia pun nak jadi cantek, macam Cik Haniem Baharom. heheheh...Innsyaa Allah Kak, konsisten la guna tau...


Ini pula botol ke-2 Mas gunakan set Sofeeya Diamond. Ni nak membuktikan, mas bukan jual produk sembarangan tau. Maknyanye, Mas guna dulu, then tengok hasilnya, samada berkesan/tak. Kalau ok, Mas nak lah share pada semua tentang kebaikan produk yang Mas jual ni. Bukan main copy n paste tau...Sekarang ni, Mas dah habiskan botol ke- 2  dan dah ke botol ke-3. Pun dah nak habis. Krim malam tu....memang superb!!!! terbaek dan smooth sangat bila pakai. Lepas tu, macam senang je mix dengan kulit muka. Memang best lah Mas pakai. Bukan nak over bodek, tapi hakikat sebab Mas dah guna!!!

Mas ada juga tanya pada pengusaha SD, Cik Haniem Baharom tentang beberapa feedback dari pengguna/pelanggan Mas yang telah menggunakan SD ni. Salah satunya yang Mas sendiri perasan, krim malam tu cepat sangat habis compared to krim siang yang lebih tahan lama. Then, nak tau tak, apa tips yang diberikan oleh Cik Haniem?

Kalau nak tahu, sebenarnya, selepas cuci muka, then lap bersih, pengguna boleh sapu serum sikit diwajah seperti biasa. Ni, cara yang Mas sendiri praktikkan. After that, krim malam hanya calit sedikit di wajah, asalkan boleh diratakan diseluruh kawasan muka. Kalau Mas, just dot2kan di area sekitar dagu, pipi, hidung, dan dahi. Sikit je...then...haaa....jangan ingat krim siang tu just untuk siang je boleh pakai. 

Selepas pakai krim malam yang nipis, anda boleh menggunakan krim siang pada masa yang sama tau. Haaaaa...memula dengar dari Cik Haniem tu, Mas macam tak yakin je kan..
But trust me, you will understand and 100% guaranteed memang effectnya akan nampak lebih nyata. Believe me or not...memang puas hati. Again, hanya untuk pengguna SD je tau.


Kalau anda berminat, untuk mendapat harga terbaeeeeekkk dari Mas, ape lagi, whatsapp Mas sekarang. Mas terus pos laju kerumah/pejabat anda. Tak perlu susah2 nak cari dimana SD ni. Dalam 1 set SD, anda akan dapat semua seperti gambar diatas. Don't worry, barang confirm sampai. Tapi, once dah confirm bayar lah ye...

Tak tahu harga? Harga nak ikutkan kalau dikedai2, RM 88.00 tak termasuk GST 6%. Tapi kalau sudi nak berurusan dengan Mas, harga yang Mas beri hanya RM 80.00 tak ada GST okey. Tapi, pos laju kenelah tambah mengikut kadar semasa Pos Laju.

So.............

Harga Kami: Hanya RM 80.00 sahaja (x termasuk kos pos laju)


Okey, sebab dah janji nak share gambar SEBELUM Mas, jom terjah lak ig Mas, @miziryaboutique. Hehehehe...sudi2 lah follow yek...

Monday, October 24, 2016

D-BERRY FIBRE - PRODUK KESIHATAN YANG SELAMAT DAN BERKESAN


Secret's of slim and healthier life. D-berry fibre produk dari Sofeeya Diamond yang 
sedang meletop2 sekarang memang menepati pilihan.

Ada yang bertanya, macam mana nak ambil / minum jus ini? Meh saya kongsikan cara mengambil produk ini.

  • Bancuh 1 sachet kedalam 200ml air (air kosong / air sejuk)
  • Bagi program detoks, minum 1 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu berturut-turut
TIPS UNTUK KESAN YANG OPTIMUM:

  1. Minum air kosong yang banyak 
  2. Amalkan pemakanan yang sihat
  3. Lebihkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran
  4. Senaman yang berkala

Saya share pula testimoni yang konsisten mengambil @dberryfibre ini. 






KANDUNGAN SEKOTAK D-BERRY FIBRE:

15 Sachet/Box

HARGA ASAL PASARAN:
RM 88.00 (SM), RM 98 (SS)
(TIDAK TERMASUK POS)

HARGA MELETOPS:
RM 80.00 (SM)
RM 85.00 (SS)
Tidak termasuk Pos
Free Shaker

UNTUK MEMBELI:
  • Whatsapp saya di (012-9183532), Fast Reply 
  • @ Isi form dibawah dan tunggu saya reply untuk details pembayaran.



Tuesday, September 27, 2016

VIRAL - KAKAK MARAH, PRODUK BERAK-BERAK #AWEKBERAK

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum. Sekali lagi catitan yang Mas rasa tengah viral sekarang nih mengenai Produk D-Berry Fibre yang tengah meletops2. Bukan propa, tapi nyata.


Nak jadikan cerita, Mas google isu tersebut, dan kebetulan dalam FB Sofeeya Diamond terpampang pasal itu tu, then view video yang tengah Hot tu. Kalau nak tengok leh klik link ni, https://youtu.be/s6tZ2Y5hD1Y

Gara-gara video ni, produk d-berry fibre sampai licin di HQ dan ramai ejen-ejen terpaksa menunggu stok sampai. Hurm...tak sangka ya. Tak kurang juga natizen yang mengecam wanita tersebut kerana meng'kondem' produk orang malah mengutuk pengasas produk Sofeeya Diamond. Namun Pengasas Sofeeya, bertindak professional dengan memberi jaminan produk keluarannya adalah SELAMAT, malah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan status HALAL dari JAKIM malah menjamin, wang akan dikembalikan sekiranya tidak berkesan kepada pengguna.

Produk Kurus D-Berryfiber yang mendapat perhatian netizen
Produk D-Berry Fibre yang mula melonjak naik

Founder Sofeeya Diamond,Haniem Baharom
Pengasas produk, Haniem Baharom

Pengasas produk D-berry Fibre menjelaskan, pembuangan air besar adalah salah satu proses untuk detoks. Melalui pembuangan air besar, lemak, minyak dan toksin akan dibuang dari tubuh badan. Dalam masa yang sama, ia mengurangkan berat badan dan dapat menjaga kesihatan dengan baik kerana tubuh membuang toksin yang merbahaya dari dalam tubuh. 

Apapun, bersabarlah Puan Haniem atas dugaan dan adat dalam berniaga ni. Mana pernah manusia berasa puas. Teruskan usaha sampai berjaya.

Tapi kat sini Mas nak share sikit. Mas sebagai testimonial produk Sofeeya Diamond. Tak kelentong k, kenyataan dan Mas akan terus melebarkan sayap (echewaahh) menggunakan produk Sofeeya Diamond. 

Mas dah dua bulan menggunakan Fairly Sofeeya dan terus terang, walaupun ianya kecil jangan disangka tak power. Dalam masa tempoh sebulan Mas menggunakan Fairly Sofeeya, teman di Office diam2 pakat pada Mas, even ada yang whatsapp senyap2 untuk try apa yang Mas pakai. Kembang juga lah hidung bila ada yang tulis statement "Nak gak cantik macam Mas...". Syukur...Alhamdulilah. Berkat kesabaran dan keyakinan dengan produk Sofeeya Diamond, Mas bolehlah terus menerus meyakinkan pengguna yang berminat untuk mencuba. Sekarang ni, my new testimonial, adik ipar Mas yang tak sabar2 nak cantik macam Kak Long...katenye...

Bukan melebih2...tapi tak salah kalau kita share benda yang bermanfaat kepada semua. Mas lebih yakin dengan produk yang tidak terlalu ketara perubahan kita. Sebab sometimes, ada produk bila kita pakai terlalu putih and nampak pelik. Macam mana tak pelik, bila muka putih, tangan warna gelap. Be extra careful dengan apa produk yang kita gunakan. Yang penting mesti register dengan KKM!!

Share skit eak Mas nye pic...abaikan pipi yang tembam
:)

Nampak tak jerawat melata tuh...malu...(abaikan ekspresi muke Mas cam org terkejut tuh)


Harga D-Berry : RM 88.00
(Tak termasuk Pos)

FREE GIFT MENANTI!!!!!











Thursday, August 11, 2016

SAYA SENDIRI TELAH TERTIPU PRODUK SOFEEYA DIAMOND

JAWAB!! JANGAN TAK JAWAB...DOSA TAU...


Semoga beroleh kesejahteraan kepada kalian secara tidak langsung. Aamiin..

Kali ni entry saya nak gosip kit. Gosip ni sebenarnya dah lama nak tulis di wall ni, cuma tak berkesempatan. Kali ni, saya tekad curik masa lunch nak update cerita terkini & panas di blog ciput Mas ni.

Entry kali ni Mas memang nak luahkan apa yang tersimpan dalam hati ini. Semua ni kerana produk Sofeeya Diamond nih!!! Terus terang Mas cakap, Mas dah kene tipu...Bengang betul sebab kenapa lambat saaaangat Mas dapat kesan penipuan produk ni!!!


Ok, mana Mas tak hangin!! Dia kata, produk ini boleh menyelesaikan masalah jerawat dalam tempoh 7 harikan...tapi sebenarnya tak sampai 3 haripun, jerawat dah kecut dan jeragat semakin pudar. Mesti korang kata Mas ni saje je nak promo lebih barang ni kan...SILAP...anda SILAP...sebab?

Mas sendiri dah menggunakan produk ini pada Mas sendiri!!! Tak percaya??????
Mas buktikan dengan perkongsian gambar Mas yang sebelum dan selepas penggunaan produk ini. 
Korang bayangkan Mas sendiri sanggup bekorban untuk jadi testimoni produk ini sebab....

SEBAB APA? 
Sebab Mas dah fed-up dengan produk2 lain yang Mas dah try. Duit habis melayang...tapi penyelesaian untuk kulit Mas tak juga selesai. Kulit pun kusam dan jerawata pula kalau naik lagi beso macam jerawat batu. Maluuuuuuuu

Last2 Mas decide nak try produk Sofeeya Diamond skin care ni. Kamikaze lah ni...ni yang nak share ni....


SEBELEUM SOFEEYA

Malu sebenarnya nak share gambar. Tapi untuk membuktikan produk Sofeeya Diamond ni berkesan (untuk kulit Mas), terpakselah jugak...(Maaf en chuben masukkan gambar awak senyap2)...
Kalau perhatikan betul2 Mas ada banyak jerawat kecil2 ngan jeragat (zoom gambar kalau nak pastikan)....rimas tengok jeragat yang semakin banyak ngan malu jerawat mula bertepek2 dimuka. Lepas makin ketara, Mas terus decide tukar Sofeeya sambil hati berkata2 moga2 pilihan kali ni jadi.

Korang mesti tertunggu2 kan gambo selepas laks...



SELEPAS SOFEEYA DIAMOND
 (Abaikan tudung sama saya pakai...sebab saya suke warna natural)

Ni bukan tipu ok...Cuma tertipu sebab lambat try produk ni..boleh nampak tak perbezaannya kan????
Nak share skit ape lg yang best pasal Sofeeya Diamond Skincare ni.

Mas dah try few produk sebelum Sofeeya Diamond (Seb baik tak jahanam teruk kulit muka...Alhamdulilah...). Ikhlas dari hati, kebanyakan produk Mas pakai...macam krim malam dan siang, melekit2 dan 'berat' pada kulit muka kite. Bole rasa x selesa ngan macam rimas je kalau pakai.
Lain halnya dengan Sofeeya Diamond!!

Tekstur krim malam sgt ringan, sampai bila pakai kite rasa kulit kite bebas ngan free. Tak rimas dan bau sedap...Memang serasi dengan Mas.

Set siang yang bersama serum pun sama. Serum light dan tidak melekit. Then sapuan krim siang, sapu sikit je dah ok. Nampak smooth je...


Bukan nak kondem produk lain k...ni yg Mas sendiri rasa. Sebab sebelum ni ada cuba produk lain. Habis duit ratus2 juga bulan2. Sebab nak hilangkan jeragat n jerawat. Last2 produk yang depan mata yang menikam Qolbu...Tapi Mas tak kate semua produk diluar sana tak bagus ok...keserasian kulit Mas mungkin bersesuaian dengan Sofeeya Diamond skincare nih...

So  far Mas dah guna dalam 3 minggu. Mas puas hati n hope terus berpuas hati. Harga pun mampu milik, hanya RM 88.00 (Semenanjung) RM 98.00 (Sabah n Sarawak) -----tidak termasuk pos tau.
Produk boleh tahan 2 bulan. Memang saved costs dalam 1 kotak. 

Kalau ada yang ingin mencuba, boleh direct whatssapp je Mas. Mas memang akan balas nyew...cuma jangan main2 lah kan...

Bukan nak menunjuk, tapi kite kongsikan yang mana Mas rasa baik dan apa yang penting Mas sendiri telah mencubanya. Apa yang Mas nak tekan kan, kulit Mas serasi dengan produk ini dan so far tidak menghampakan Mas.


Sebelum terlupe....FREE GIFT ni kitew bagi tau. Mahal sabun ni, harga lebih kurang RM 35.00 seketul. Baik untuk masalah ketiak/celah2 yang darker tu kan...TAPI SEMENTARA STOK MASIH ADA TAU...Kalau dah habis, jangan pula ckp saya menipu. Sape cepat, dialah dapat...tui tak..

Babaai n bersambung di entry kemudian nanti...





Wednesday, July 27, 2016

APE ADA DENGAN FAIRLY SOFEA?

Skincare 4 dalam 1 FAIRLY SOFEEYA.

Fenomena skincare PEMUTIH terkini di pasaran. Rahsia kecantikan Yana Samsudin. Dapatkan hari ini.
[Makin PUTIH, HALUS & GEBU DENGAN FAIRLY SOFEEYA SKINCARE!
TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA UOLLSSS!] Skincare 4 dalam 1 kegemaran Pelakon YANA SAMSUDIN.

"Sebelum ni jerawat banyak, muka kusam je, Lepas nampak di FB YANA SAMSUDIN guna FAIRLY SOFEEYA dan kulit Yana Samsudin makin cantik, saya pun cub.. Lepas try Fairly Sofeeya, ramai tegur kulit muka da ok.. waaa, suka!
"Best lepas pakai skincare FAIRLY SOFEEYA, PUTIH dan berseri je walaupun tak pakai Make up. Cukup pakai lipstick dan eyebrow je, tak payah pakai foundation tebal tebal macam tepung dah. Kawan pun ramai tegur. Happy sangat !
Uollsss nak tau apa rahsia Fairly Sofeeya? Sila baca!
Sofeeya Diamond memperkenalkan rangkaian set penjagaan kulit wajah 4 dalam 1, untuk pemutihan, mengatasi jeragat dan pelindung matahari iaitu Fairly Sofeeya gabungan Alpha Arbutin, Kojic Asid, Vitamin B3, Susu Beras, Vitamin E dan juga Gold Satin Powder!
Fairly Sofeeya dilengkapi dengan 4 item berikut! LULUS KKM. Itu yang penting!!!!
1) Fairly Soap (60 gram) - NOT141001112K
2) Diamond Fairly Serum (15 ml) - NOT141001113K
3) SPF Fairly Cream (5 gram) - NOT141001114K
4) Sleeping Fairly Cream (5 gram) - NOT141005991K

Fairly Sofeeya menggunakan teknologi Microcaps, iaitu teknologi butiran mikro yang mampu menyimpan dan kemudian melepaskan 95-97% bahan aktif pada kulit. Fairly Sofeeya terbaik kerana mengandungi berbagai bahan aktif yang sangat neutral dan bernutrisi untuk kulit antaranya:
ALPHA ARBUTIN - Dikenali sebagai extrak bearberry dan mulberry putih, agen pemutihan yang sangat efektif. Ia juga mengurangkan penghasilan melanin untuk mencegah jeragat dan kulit kusam. Sangat efektif untuk kulit wanita asia yang sentiasa terdedah kepada cahaya matahari dan cuaca yang panas.
KOJIC ASID - Agen hebat untuk menghilangkan tompok hitam di wajah akibat kesan jeragat yang teruk. Menghilangkan ‘sun freckles’, melasma atau pigmentasi yang disebabkan oleh cahaya matahari.
VITAMIN B3 - Meregenerasi sel kulit agar sentiasa nampak muda dan sihat seperti kulit bayi. Vitamin B3 terkenal dengan fungsi untuk merawat masalah jerawat. Ia mengandungi agen anti keradangan pada kulit, memberikan rongga kulit sistem pernafasan kulit yang baik, dan melindungi kulit dari kerosakan UV yang disebabkan oleh cahaya matahari.
SUSU BERAS - Melembapkan kulit dan mengatasi masalah kulit kering. Ia mengawal minyak yang berlebihan pada kulit penyebab masalah jerawat dan jeragat. Susu beras sangat berkesan dan agen pemutihan paling terkenal dari Japan. Susu beras lengkap dengan Vitamin, Asid Amino, Mineral dan Acid Organic yang mengoptimumkan keremajaan permukaan kulit. Dengan penghasilan extrak beras terbaik dan terpilih dan kaya dengan vitamin, ia memutihkan dan meregenerasi kulit menghasilkan kulit cerah berseri secara semulajadi.
VITAMIN E - Melindungi kulit dari kesan pencemaran alam sekitar, melindungi dari radiasi dan UV dari cahaya matahari. Vitamin E adalah pelembap yang sangat berkesan, mengandungi anti keradangan dan mampu untuk melambatkan kesan penuaan agar kulit sentiasa muda remaja.
GOLD SATIN POWDER - Serum Pemutih Fairly Sofeeya mengandungi serbuk satin gold untuk kulit sentiasa nampak berseri, gebu, menghapuskan kulit yang berkedut kerana faktor penuaan, dan menganjalkan kulit dari dalam, mengurangkan rongga kulit yang terbuka, kulit nampak halus dan cantik.
Bagi uollsss yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan Fairly Sofeeya, uollsss boleh lihat beberapa testimoni bergambar yang berjaya dari Fairly Sofeeya...Jom tengok



10988476_1606160009617972_5412295810679533153_n

Fairly semestinya mendapat kelulusan KKM serta dikeluarkan daripada kilang bertaraf GMP! Penggunaan Fairly Sofeeya dijamin selamat tanpa kesan sampingan!
[HARGA FAIRLY SOFEEYA SANGAT BERPATUTAN UOLLSSS!]
Harga Fairly Sofeeya memang berpatutan dengan kualiti kandungan item yang ada pada Fairly Sofeeya! Nak tau? Ok ini harga terbaik untuk uollsss!
Harga Fairly Sofeeya semua..
RM88 (SM) RM98 (SS) sahaja! Memang terbaik uollsss! (Harga tidak termasuk pos)

FREE GIFT....SEMENTARA STOK MASIH ADA KAMI BAGI JUGA...


P/S : Kami harap uollsss dapat share post ini, mudah-mudahan rakan-rakan uollsss turut perlukan Fairly Sofeeya!

Untuk mendapatkan stok yang semakin laju permintaannya ini, whatsaap  Mas di talian 012-9183532. Mas sentiasa akan membalas whatsapp anda laju2...

Thursday, July 21, 2016

AGENT WANTED

Assalamualaikum semua..
Ada berita baik untuk warga Melaka khususnya,
dan seluruh Malaysia.

Pihak Miz Irya Boutique ingin menawarkan keahlian menjadi ejen Sofeeya Diamond kami bagi menjana pendapatan bersama Miz Irya Boutique. Nak tahu bagaimana?


Sebelum itu, kebaikan menjadi ejen memang sangat banyak dan tidak merugikan!
Sungguhh...Yang pasti, anda tidak perlu mengeluarkan wang yang banyak untuk menyimpan produk sebaliknya, pihak kami yang akan menguruskan produk sehingga sampai ke pengguna.

 

Ejen tidak perlu pening kepala bagaimana ingin membeli dan menyimpan produk, tidak perlu memikirkan pengeposan saban hari, tidak perlu packaging/membuat bungkusan pesanan malah tidak perlu risau untuk mengeluarkan modal langsung. Semuanya akan dilakukan oleh kami. Malah, ejen akan menerima komisen yang dipersetujui bersama secara senang sahaja (selepas pelanggan membayar harga produk jualan).

Risiko? Langsung tiada. Sebab semuanya kami yang uruskan. 
Kami offer peluang ini kepada semua pelajar, suri rumah, malah suami2 yang diluar sana yang ingin menambah pendapatan sampingan anda.
TAPI....ingat, kami amat mengharapkan anda benar2 serius dan jujur bersama kami.

Pada yang berminat, sila whatsapp kami di talian 012-9183532, Mas dengan segara. Mas akan balas secepat yang mungkin. Jangan lepaskan peluang ini.




Friday, April 15, 2016

D-BERRY FIBRE

1. KENAPA PERLU DETOKS?

2. KENAPA DAH MAKAN SUPPLIMENT, TAPI TIADA PERUBAHAN? SAMA JEE MACAM DULU? 

3. KENAPA PERUT BUNCIT? SUSAH NAK KEMPISKAN PERUT WALAUPUN DAH EXERCISE...

4. PALING TERUK...KENAPA SELALU SEMBELIT ATAU MEMBUANG AIR BESAR?

Nak tahu kenapa?

Sebelum itu, biar Mas terangkan kepentingan Detoks dalam badan setiap orang. 

Detoksifikasi merupakan satu proses secara psikologi dan perubatan untuk mencuci toksin dalam mikroorganisma hidup, termasuklah dalam tubuh badan manusia. Dari segi perubatan, ia bermakna proses mengeluarkan bendasing dalam badan yang boleh menyebabkan perubahan tidak baik didalam badan manusia.

Proses detoksifikasi membantu mengeluarkan toksin, memberikan khasiat dan nutrisi untuk tubuh, dan membantu mengelakkan dari jangkitan kuman serta meningkatkan keupayaan tubuh badan (sistem imun) untuk mengekalkan kesihatan. 



Kedua-dua gambar diatas menjelaskan bahaya toksin yang semakin lama semakin berkumpul didalam badan tanpa dikeluarkan. Akibatnya, muncul pelbagai penyakit yang sering kedengaran seperti obesiti, kencing manis, darah tinggi khususnya.

Mungkin ada pelbagai cara untuk semua mengaplikasikan kaedah detoks samada secara natural atau moden. Terpulang kepada anda, namun disini Mas ingin kongsikan kaedah yang cepat dan pantas untuk detoks dan kekal sihat sepanjang hari. 

D-BERRY FIBRE



Produk yang semakin mendapat sambutan dikalangan pencinta kesihatan kerana dipaketkan didalam sachet dan pengguna hanya perlu tuang kedalam shaker(diberi percuma ok!)   bersama 200ml air bersih dan minum sebelum tidur. Keberkesanan akan dilihat pada keesokan hari, dimana pengguna akan membuang-buang (tapi bukan cirit-birit ok!). 

Bagaimana mengambil produk ini? Jangan risau, pada minggu pertama, setiap hari 1 sachet sebelum tidur. Masuk minggu ke-2, hanya 1 sachet 2 hari. Minggu ke-3, sudah boleh selang-selikan. Mungkin 3 hari sekali. Berbaloi kan?!.. 

 Harga yang kami tawarkan pula sangat berbaloi dan tak habis lagi....
Setiap pembelian ini, customer akan dapat FREE GIFT sabun BIRD NEST keluaran Sofeeya Diamond yang berharga RM 35.00. PERCUMA....Maknanya, customer akan dapat shaker, bird-nest soap, paper bag Sofeeya Diamond secara percuma sahaja dengan harga D-BERRY FIBRE:

RM 88.00 (Semenanjung Malaysia)

RM 98.00 (Sabah dan Sarawak)

**HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS


Antara feedback yang menggunakan D-Fibre


Tak teringin ke badan ringan dan selesa seharian?


Ini pula, Free Gift yang setiap customer akan dapat nanti. Best sangat sebab ianya,menegang dan memulihkan kulit kusam dan garis-garis halus diwajah. Berbaloi sangat...

Untuk fast-reply, boleh juga whatssapp Mas di talian 012-9183532. COD area Bukit Rambai, Melaka. 


INFO TAMBAHAN:

10 SEBAB KENAPA DETOKS....

1. KELUARKAN TOKSIN
Zaman ini banyak bahan kimia digunakan dalam hampir kesemua sumber disekeliling dan menyebabkan toksin tersimpan didalam sel2 badan malah otak kita. 

2.MENGELAKKAN PENYAKIT KRONIK
Paling digeruni kanser yang semakin hari semakin kerap didengar. Dengan Detoksifikasi, ia mampu melancarkan semua sistem didalam badan.

3. MENGUATKAN SISTEM IMUN
Apabila semua sistem berjalan teratur dengan baik, ia mampu meningkatkan sistem pertahanan  badan secara tiodak langsung dan kekal sihat.

4.MENGURANGKAN BERAT BADAN
Toxin menyebabkan keupayaan badan membakar lemak semakin berkurangan. Ia seterusnya menyebabkan berat badan akan bertambah dan timbul pelbagai penyakit seperti diabetes. Fungsi detoks mampu mengurangkan toksin dalam lemak dan meningkatkan metabolisma dalam tubuh.

5.MELAMBATKAN PENUAAN
Detoksifikasi mampu menghalang radikal bebas dan pelbagai logam dan toksin dari merosakkan sel-sel tubuh. Ia juga mempu meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi, antioksida dan vitamin yang mampu membantu melawan oksidasi pada sel.

6.MENINGKATKAN KUALITI HIDUP

7.MENINGKATKAN TENAGA

8.MEMBAIKI TAHAP KESIHATAN KULIT

9.MENYIHATKAN MINDA DAN EMOSI

10.MEMPERBETULKAN SEMULA SISTEM TUBUH