Pages

Tuesday, August 22, 2017

Image result for kebaya


KEBAYA ROSE (x termasuk dokoh)

HARGA: RM 130.00 (X termasuk pos)
Semenanjung: RM 8.00
Sabah & Sarawak: RM 12.00

FREE POS untuk pembelian 2 helai keatas.
Pembelian > 5 helai, harga borong akan diberi!!!!

Ukuran dan Saiz seperti berikut:


Image may contain: 1 person, text



Image may contain: 2 people, people standing


Image may contain: 2 people, people standing


Image may contain: 2 people, people smiling


Material: Como-crepe,
Kain sejuk dan sangat selesa. 

Kain: Lipat 

Pinggang: Getah separuh


Warna sebenarnya boleh request dan boleh nyatakan nak warna apa. Insya Allah, sekiranya ada, kami akan terus pos kepada anda setelah bayaran dibuat ok..

Sesuai juga tau untuk majlis kahwin, atau kenduri kendara, nak pakai sedondon pun boleh. DM (Direct Massage) je kami di talian 012-9183532 cepat2. Kami pun akan cepat2 balas whatsapp anda ok. 



Monday, August 21, 2017

KEBARUNG MAWAR



Assalamualaikum semua....

Baru berkesempatan update blog. Mohon maaf sangat lama sangat menyepi.

Ok, this time, saya bawakan sedikit kelainan dalam produk yang nak saya jual. Selalunya tudung2 dan aksesori tudung. Kali ni, saya pelbagaikan produk didalam blog MizIrya Boutique ini untuk memenuhi kehendak dan permintaan pelanggan.

Kebarung Mawar in the house!!!!

Sebelum itu, dibawah adalah gambar2 pilihan dan warna yang ada. 


Image may contain: 1 person, smiling, standing and text

MAWAR 1

Image may contain: 1 person, standing

MAWAR 2

Image may contain: 1 person, smiling

MAWAR 3

Image may contain: 1 person, smiling

MAWAR 4

Ada lagi pelbagai pilihan warna. Cuma gambar tak berapa nak proper, just tunjuk kod warna seperti dibawah. 


Sempena Aidil Adha yang bakal menjelma, harga kasih sayang diberi kepada semua. 

HARGA: RM 150.00 (tak termasuk pos)
*Semenanjung: RM 8.00 sehelai
*Sabah & Sarawak: RM 12.00 sehelai
*Nota: Mengikut berat dan helai

GOOOD NEWS!!!!!Pembelian 2 helai keatas, FREE POSTAGE tau!!!
Cepat!! GRAB!!

Sebelum terlupa, ini pula, saiz bagi kebarung Mawar. Info tambahan, untuk kain, pinggang dijahit separuh getah dan boleh 'strechable'.

 No automatic alt text available.

Berminat? Boleh terus Whatsapp saya di talian

0129183532
0129183532
0129183532

Boleh juga follow fb saya https://www.facebook.com/miziryaboutique. Boleh juga follow ig saya @miziryaboutique





Tuesday, January 24, 2017

PALAZZO HANNA



HANNA PALAZZO

Tak nak cite panjang2, straight to the point. 

KEISTIMEWAAN HANNA PALAZZO
  • Tak perlu susah2 nak iron seluar. Terus sarung! Confirm tak renyuk even selepas dicuci dalam mesin.
  • Seluar Palazzo moden, dengan rekaan eksklusif dengan harga murah benar!!
  • Seluar menampakkan ilusi tinggi dan kurus pemakai, kerana rekaannya yang sangat cantik. Jahitan kemas dan yang penting selesa kainnya. Tak panas langsung!
  • Free Size, muat sehingga pinggang XL. 
  • Kami restok 4 warna elegant.
  • Harga kombo dengan belian 3 helai.
  • 100% tak jarang langsung! 

HARGA KAMI: RM 35.00 sahaja (Tidak termasuk kos pos)
Material: Bubble Moss Crepe

DARK CHOC


GREY


Warna yang saya pakai, BLUE BLACK. Belanje kit gambar Datuk Rosyam Noor..

&&&&&&&

BLACK (x sempat snap gambar)


BERMINAT??????

Whatsapp saya cepat! 0129183532. Sebab stok laku keras. Saya akan reply ASAP. Tqsm kepada yang menyokong perjuangan saya dalam bidang perniagaan ini. May Allah Grant You.








Wednesday, December 21, 2016

RESTOK!!!


DECATHLON ARPANAZ

HARGA: RM 30.00
(TIDAK TERMASUK POS)

MATERIAL: NYLON (WATER RESISTANCE)

Warna-warna baru telah kami restok. Untuk lebih info, boleh terus whatsapp saya di 0129183532 atau boleh rujuk instagram kami di @miziryaboutique. 



Salah satu produk yang telah selamat kami hantar. Even satu...kami boleh COD area Melaka Tengah. TQ for the supports!!! Whatsapp Mas di 0129183532.







Sunday, December 18, 2016

MINI TRAVEL N MULTIPURPOSE USED DECATHLON BAG

"New trendy multipurpose bag"

ARPANAZ DECATHLON MINI BAG
**Find us at @miziryaboutique for more restock item!!!!

Bergaya dengan Arpanaz Decathlon Bag

Assalamualaikum...kembali dengan produk yang sedang meletup2 sekarang ni di pasaran.
Actually ramai yang mula pakai bag ni especially motorcylist. Mas perasan ramai adik2 motor yang comfortable gunakan bag ni. Comel n nampak easy je tersandar kat belakang bahu tu.

Actually bag ni sesuai sangat pada travellers juga. Means, those travellers and families whom loved to travel and having their vacations are encouraged to have this bag. Maksudnya, mereka yang gemar berjalan2 bersama keluarga/kawan2 sangat sesuai menggunakan bag ini. Sebab apa?

1. Easy and light - Mudah dan ringan
Menggunakan fabrik yang ringan dan memang menyenangkan untuk dibawa kemana-mana.

2. Water Resistance - Kalis air
Untuk penunggang motor, yang nak simpan purse, even handphone kedalam bag ini, memang dijamin selamat dari basah terkena air hujan. Tak perlu simpan didalam saku seluar/plastik 20sen. 

3. Multipurpose - Pelbagai kegunaan
Bukan terhad kepada menyimpan dompet, handphone sahaja tau. Malah kakak2 manis yang nak bawa telekung ke mana2 boleh juga menggunakan bag ini. Malah, laptop untuk student pun muat. Senang kan?!

Harga yang kami tawarkan sangat mampu milik dan berita baik untuk yang duduk di Melaka especially area Klebang Besar, Ayer Keroh, Bukit Rambai penghantaran boleh secara COD. 

HARGA: RM 25.00 (Tak termasuk Postage)

SAIZ MUATAN: 10 Liter

WARNA YANG ADA: Merah, Hitam, Biru Gelap+Turqouise, Kelabu+Turqouise, Fuchsia+Biru Gelap
ARP01
SOLD OUT

APZ02
SOLD OUT!!

APZ03
SOLD OUT


APZ04
SOLD OUT

APZ05
SOLD OUT

Tq Muizzuddin for your support!!


Tq Macho Boy, Mustafa for the trust!! You look cool........





Actual size bagi yang ingin melihat besar bag ini.



Ini pula ukuran berdasarkan measurement ketinggian lelaki, wanita dan kanak2.

Pada yang teringin, cepat tau. Stok laju sangat habis sebab permintaan memang menggalakkan. Tunggu apa lagi? Nak cepat, whatsapp saya segera. Atau isi borang di bawah blog ni dan tunggu saya reply. Senang ajee...






Tuesday, December 13, 2016

TUDUNG BAWAL PUCCI HOT!!!

Image result for pucci maksud

DEMAM PUCCI!!!

Assalamualaikum kepada semua yang sudi singgah ke blog kecik saya ni. 
Entry kali ni, lari sikit dari entry sebelum ni yang Mas selalu postkan tentang Set Skincare Sofeeya Diamond. 

Taknak dah bebel panjang, sebab nak u olls terus tengok koleksi pucci yang tengah panas dan hot ni!! Memang panas sebab coraknya semua cantik dan warna2 yang soft dan sejuk mata memandang. Untuk info semua, corak ni memang baru keluar dan masih tiada di pasaran. Jadi, kalau berminat, cepat tau, sebab Mas tau ramai tengah bentan Demam Pucci nih!

Ok jom view satu2... 

HARGA MEMANG MURAH: RM 15.00 (Sehelai)
**Tidak termasuk kos Pos...

UKURAN: Bidang 40"

MATERIAL: Satin PUCCI



A) PEACOCK PUCCI...(Pandai2 je letak nama...hehehe)

P01
SOLD OUT

P02
SOLD OUT

P03
SOLD OUT


P04
SOLD OUT


P05
SOLD OUT


P06
SOLD


P07
SOLD OUT



B) ALA DATO' CT PUCCI

P08
FULLY BOOKED

P09


P10
SOLD OUT


P11


P12


P13


P14


P15


P16


P17


C) ABSTRACT PUCCI

P18


P19

P20
SOLD OUT


P21
(Slightly sama macam P20, tp perasan tak bunga nye warna berbeza...)
SOLD OUT!!

Customer tersayang yang memang sgt supportive. Tq Adik Rosfazilah Ramlee, sudi menyokong akak. Memang Comel adik Ros dengan Abstract Pucci...

Image may contain: 1 person
Suit je warna tudung tu dengan adik Ros. Lepas Ros pakai, ramai lak yang tanya..
Tqsm Ros...



P22
SOLD OUT


P23
SOLD OUT


Kene cepat tau kalau nak, sebab once habis, saya akan update as SOLD OUT!!. Ape lagi, ambillah phone, whatsapp saya utk fast reply. Atau isi borang dibawah n tunggu saya reply email anda. 

Sebelum terlupa, untuk peniaga diluar sana, yang ingin memborong, kami amat alu2kan. Design baru dan semestinya cantik2. Tq u olls!!!!..